Cd-Player до 200лв.

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Cd-Player до 200лв.

Мнение от vicho » 12 Яну 2004, 4:15

Удачен CD-Player за кола до 200 лв. максимум, може и MP3, желая да науча към кой модел да се насоча за покупка на Плеърчето!!!
С други думи : Трябва ми нещо поне 4х50, и да свири ЦД-та аудио или мп3, ако свири рерайтабъл дискове може и да не е мп3, аве опции колкото измислите!!! може да не е новичко, може да е втора употреба но поне да знам че свири!!! :? За тия пари толкоз, моля предложете нещо, сайтове, конкретни оферти и т.н. и съвети... Примерно някое Пионеерче или нещо подобно знам ли? кажете вие! Благодаря предварително
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 12 Яну 2004, 14:15

За 200 лева трябва малко да промениш критерите си от тези които си дал...

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 12 Яну 2004, 14:52

давам ти кларион за 300 без МП3
всичко друго чете
с 10 месеца гаранция
всичко му е ок
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 12 Яну 2004, 15:38

Дай модел..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 12 Яну 2004, 22:12

ами момчета, аз очаквам какво да ме посъветвате, моля дайте конкретен съвет защото аз съм невежа по този въпрос и искам да науча какво горе долу може да си взема... Машина? Аз не съм дал конкретни критерии, ако смяташ това че трябва да е Пионер и да е 4х50 за критерии, може... но все пак 200 лв. според мен не са малко, аз не ги изкарвам, не бачкам и ги сбирам с голяма мъка...

Pioneer Premier
DEH-P250 AM/FM CD Player
Built-in MOSFET 50 x 4 Amp - XM-Ready - Remote Control - Two-Year Warranty -

Изображение

Price $169.55 - чисто нов... с какво трябва да си променя критерийте, това е за нов касетофон 270 лв струва, за 200, все си мисля, че втова употреба... баси все пак!!!

Какво ще кажете за този модел по-специално и мога ли да си го намеря втора рака!!! Предполагам, че ако го намеря ще е в гаранция :roll: :roll: Аз съм предоволен от подобно ЦД за колата, имам си записвачка и музиката ми не е проблем! Тай че... Предложете нещо плс...

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

Помеждудругото тоя горния май марката му е ПРЕМИЕР, не чаткам нищо от Аудио Музика и за тва питам а тоя???

Pioneer
DEH-1500 AM/FM CD Player
Built-in MOSFET 50 x 4 Amp - Detachable Face - EEQ Performance Chip -

Изображение

а тоя пионеер мене много ма кефи, същност важното е да е марка да не е некое турско и да е 4х50 ЦД

А тоя пионеер струва Price $129.94 = 210 лв. приблизително супер много ме удовлетворява, вие кво ще кажете???[/u]

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 12 Яну 2004, 22:38

ние сме сас Панасоник и сме мн доволни не 4е е нешто особедно но за 1-во време ни варши добра работа ся баштами е купил МП3 Унуверсел от Германия не е лошо 100 евро ново.Модела на панасолика е Panasonik CQ-RDP003N :wink:

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 12 Яну 2004, 22:59

Бате, откъде ги вадиш тия цени?!?
Моя КАСЕТОФОН Pioneer 6010 в Технополис струва 440 лв. :wink:
Ти искаш МП3, Pioneer,.... за.... 200 лв. Колкото и втора употреба да е, няма да го намериш :cry: Дори краден се съмнявам, че ще има за тия пари! Но по-добре не търси такъв, защото последния месец съм мноого чувствителен на тая тема :wink: :wink:
Извод: За 200 лв. забрави за ново. Тотално забрави и за МП3 -
Ориентирай се към някакво CD-R четящо player-че - силно ти препоръчвам Pioneer, макар е се съмнявам, че ще намериш нещо читаво за тия пари! Успех
П.С. И имай предвид, че трудно се купува CD втора ръка - най - малкото - пълнят се с прах и не стават за нищо :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 12 Яну 2004, 23:19

ето от тук ги вадя тия цени,

http://www.cartoys.com/cartoys/showprod ... navigation

не знам до колко са верни, но едва ли има ОГРОМНИ ОТКЛОНЕНИЯ, и защо да забравя за пионеер, тоя последния е 210 лв. чистак барсак и много ми допада! Първо не съм казал че искам МП3 ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, а може като опция, всмисъл не го изключвам, може и само ЦД, тотално да забравя за мп3 и за ново... не мисля!!! все пак 200+ хич не са малко пари!!! Колкото до това да намеря нещо читаво, искренно се надявам да стане така, в крайна сметка ще си купя новичко!!! :twisted: , Защо да е толкоз трудно, примерно някой от Вас си е купил ЦД преди 1-2 месеца, не го кефи и иска да го продаде!!!
Благодаря за пожеланието и аз се надявам да намеря нещо добро!!! Едно Пионеер 4х50, ЦД, друго не ми тряя!!!

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 12 Яну 2004, 23:45

Един приятел (регистриран е във форума ама не му помня ника) си купи перфектно ЦД Блапункт за 180лв от Горубляне в ПЕРФЕКТНО състояние. НА дисплея още не му е махната лепенката даже:) Оферата е много добра. Така че за 200 лв можеш да си намериш хубав втора ръка стига да се разтърсиш ;)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 13 Яну 2004, 0:11

В БГ нов Пайнер под 300лв няма, най-добре отиди на горубляне наистина виждал съм VDO за 200лв и то приличен модел.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 13 Яну 2004, 10:26

или търси нещо по заложни къщи или от айдуци :D
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

младши ентусиаст
Аватар

В магазина в НДК има:

Мнение от zmej » 13 Яну 2004, 11:22

Pioneer:
DEH 1400R - B - 239,0
DEH 1530R - 279,0
DEH 1500R - 279,0
DEH 2460R - 299,0

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 13 Яну 2004, 19:16

Браво успя да намериш а сега кажи откъде ги взе тия цени, щото аз гледам офертата на Авител и там под 300 няма, да не говорим че на моделите които ти си посочил аз не им викам Пайнер :lol:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 13 Яну 2004, 21:22

кофти!!! Тогава пайнера отпада или може би втора употреба, кофти тогава, ами нещо друго да препорачате, пак някоя стойностна марка до 200-210 лв., дайте някоя интернет страничка да поразгледам или нещо конкретно, гледам zmej е предложил цени, обаче Fast&furious каза, че не са верни!!! БЛАГОДАРЯ на всички до тук, че откликнахте, продължавам да се надявам да изникне нещо!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 13 Яну 2004, 22:25

Те цените са си верни , само дето най-високия клас е 2 :lol: , което, както каза F&F, изобщо не е Pioneer :cry:

Следваща

Назад към Car аудио и видео