Усилвател-филтър-бас?
Модератор: Icco
5 мнения
• Страница 1 от 1
Усилвател-филтър-бас?
Значи имам 4 омов филтър и усилвател но баса е 8 ома.И като го пусна не6о не е наред усилвателя е около 70 вата а баса около 50-60 и като е с филтъра по4ти не се двийи мембраната.Може ли да е от това че има разминаване във омовете или да търся проблема другаде?И от каде мога да си купя качествени филтри?
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: Усилвател-филтър-бас?
OPINCI написа:Значи имам 4 омов филтър и усилвател но баса е 8 ома.И като го пусна не6о не е наред усилвателя е около 70 вата а баса около 50-60 и като е с филтъра по4ти не се двийи мембраната.Може ли да е от това че има разминаване във омовете или да търся проблема другаде?И от каде мога да си купя качествени филтри?
ако усилвателя го ползва6 само за бас бих ти предложил едно евтино ре6ение с приставка която се монтира на входа на усилвателя тя пропуска само ниските 4естоти и естествено , 4е и на изхода 6те има само ниски , то4ната 4естота на среза е по желание между 30 и 250
херца само ти предварително трябва да каже6 на колко иска6 да бъде, обикновено за суб се настроива до 80 херца от там нататък поемат мид басовете ( които магат да бъдат дори най - обикновени елипси)
- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
имам такава "приставка"-нарича се crossover. Не е зле баса да е 4 ома-мощността на усилвателя, който е за 4 ома, при 8 омов говорител пада на половина
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
OPINCI написа:А от каде мога да си взема такава приставка?Ти имаш ли?
извинявай за късния отговор мога да ти направя такава приставка
ако иска6 ми пи6и на лс
5 мнения
• Страница 1 от 1