Горе долу по колко вата са трилентовите 6"x9"?
Модератор: Icco
7 мнения
• Страница 1 от 1
Горе долу по колко вата са трилентовите 6"x9"?
На различните марки различни са мощностите това е 100% но ме интересува дали едно стъпало 2x20watts ще може горе долу да мръдне едни трилентки куча марка(на тях пише max power 500Watts)?И за около 100лв какви трилентови мога да си взема?
Re: Горе долу по колко вата са трилентовите 6"x9"?
Първо да благодаря на Viktor за доверието
и после да се опитам да помогна ...
Значи започвам отзад напред - за 100лв мисля, че можеш да успееш да си вземеш маркови елипси, което искрено ти препоръчвам. Немога да посоча цени, защото практиката показва, че в различните краища на страната цените варират както и от един магазин до друг с разлика 10м, цената се променя в рамките на 80-100лв (от опит го казвам). Определено не се натиквай с ментяви говорители, защото 1во най-вероятно няма да имат много дълъг живот и 2ро няма да свирят това, което си пуснал. Според мен като мощност куча-марка говорители едва ли надвишават 80 вата ... те дори марковите варират от 80 до към 150 ... Ако имаш предвид усилвател 2х20 на плеър (сиреч вграден), да ще свирят, но няма да е както с отделно стъпало. В елипсите по принцип има доста хляб за ексцесии, държат на напън и вадят учудващо приличен звук като цяло, но ако бъдат експлоатирани мародерски сдават багажа .. всъщност кой говорител не заминава
Но определено си вземи нещо марково .. каквото и да е то. Спомням си 97ма година си бях купил елипси Kenwood двулентови бяха обаче на цена 108лв, щом тогава е имало - значи има и сега
Свиреха прекрасно в продължение на 4 години .. докато не реших, че трябва да им сложа усилвател да видя какво ще стане
На 5тата година ги поиздъних. Сега от 5 месеца съм с 20см кръгли 3 лентови JBL - 170лв струваха, свирят добре ..

Значи започвам отзад напред - за 100лв мисля, че можеш да успееш да си вземеш маркови елипси, което искрено ти препоръчвам. Немога да посоча цени, защото практиката показва, че в различните краища на страната цените варират както и от един магазин до друг с разлика 10м, цената се променя в рамките на 80-100лв (от опит го казвам). Определено не се натиквай с ментяви говорители, защото 1во най-вероятно няма да имат много дълъг живот и 2ро няма да свирят това, което си пуснал. Според мен като мощност куча-марка говорители едва ли надвишават 80 вата ... те дори марковите варират от 80 до към 150 ... Ако имаш предвид усилвател 2х20 на плеър (сиреч вграден), да ще свирят, но няма да е както с отделно стъпало. В елипсите по принцип има доста хляб за ексцесии, държат на напън и вадят учудващо приличен звук като цяло, но ако бъдат експлоатирани мародерски сдават багажа .. всъщност кой говорител не заминава

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
С риск да ме изкарат пак "addicted to" Magnat ще ти кажа че за 100лв. точно можеш да си вземеш един много приличен модел 6х9 Магнат (Bull Power 693), който вярвай ми не свири никак лошо.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
7 мнения
• Страница 1 от 1