въпрос за кабели
Модератор: Icco
5 мнения
• Страница 1 от 1
въпрос за кабели
Днес, разгледах бас касата с усилвателя си в багажника и забелязах че два кабела които не знам къде отиват.
1-вия е малко тънко кабелче закачено между двата кабела за захранването на усилвателя и отива към купето. Отдолу пише 'REMOTE'
2-рия е идва някаде от купето и завършва в багажника с правоъгълна букса но не е закачена никъде
Някакви идеи?
1-вия е малко тънко кабелче закачено между двата кабела за захранването на усилвателя и отива към купето. Отдолу пише 'REMOTE'
2-рия е идва някаде от купето и завършва в багажника с правоъгълна букса но не е закачена никъде
Някакви идеи?
Една кола може да те направи също толкова щастлив колкото и една жена... а ако е БМВ може и повече 

- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Да първия кабел ти е за връзка към автоматичната антена т.е. РЕМОТЕ кадето пише
А за втория могат да бъдат много неща

Re: въпрос за кабели
COLD_FIRE написа:Днес, разгледах бас касата с усилвателя си в багажника и забелязах че два кабела които не знам къде отиват.
Някакви идеи?
Ремута ти запуска усилвателя.Този кабел заедно с 2 чинча предполагам трябва да идват от цд-то.Трябва да имаш още два кабела по-дебели които са захранващи.Единия от акумолатора а другия хванат за купето.Това са общо взето кабелите, а забравих и два кабела към говорителя ама те мисля че са ти ясни.
Разликата между живота и смърта е само няколко километра !
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Или като мене единия фанат за +са другия за минуса на акумулатора , аз го наричам директен минус мойто 

5 мнения
• Страница 1 от 1