въпрос за кабели

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Потребител
Аватар

въпрос за кабели

Мнение от COLD_FIRE » 16 Фев 2007, 19:20

Днес, разгледах бас касата с усилвателя си в багажника и забелязах че два кабела които не знам къде отиват.

1-вия е малко тънко кабелче закачено между двата кабела за захранването на усилвателя и отива към купето. Отдолу пише 'REMOTE'

2-рия е идва някаде от купето и завършва в багажника с правоъгълна букса но не е закачена никъде

Някакви идеи?
Една кола може да те направи също толкова щастлив колкото и една жена... а ако е БМВ може и повече ;-)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 17 Фев 2007, 11:44

Да първия кабел ти е за връзка към автоматичната антена т.е. РЕМОТЕ кадето пише ;) А за втория могат да бъдат много неща ;) :)
Изображение

Потребител
Аватар

Re: въпрос за кабели

Мнение от avanta » 27 Фев 2007, 23:07

COLD_FIRE написа:Днес, разгледах бас касата с усилвателя си в багажника и забелязах че два кабела които не знам къде отиват.

1-вия е малко тънко кабелче закачено между двата кабела за захранването на усилвателя и отива към купето. Отдолу пише 'REMOTE'

2-рия е идва някаде от купето и завършва в багажника с правоъгълна букса но не е закачена никъде

Някакви идеи?

Ремута ти запуска усилвателя.Този кабел заедно с 2 чинча предполагам трябва да идват от цд-то.Трябва да имаш още два кабела по-дебели които са захранващи.Единия от акумолатора а другия хванат за купето.Това са общо взето кабелите, а забравих и два кабела към говорителя ама те мисля че са ти ясни.
Разликата между живота и смърта е само няколко километра !

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 28 Фев 2007, 0:05

Точно така ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 28 Фев 2007, 0:16

Или като мене единия фанат за +са другия за минуса на акумулатора , аз го наричам директен минус мойто :mhihi:

Назад към Car аудио и видео