Крайно време беше - почвам музиката
Модератор: Icco
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Крайно време беше - почвам музиката
Ден първи - добър и не чак толкова
Ето още малко резултати - май сте пропусна ден 2 , 3 ....

Ето още малко резултати - май сте пропусна ден 2 , 3 ....
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]
- Talibanin
- кандидат ентусиаст
-
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
alpine написа:Интересна е тази система...ако качиш още снимков материал ще задоволиш нашето голямо любопитство
тубата не е ни6то особено
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=4442
Лудия глеам че си доста запознат с кар аудио-то - щом от снимка си вадиш заключения или действаш на познатата ни тенденция 2>1. Тъй като аз не разбирам толкова би ли светнал хората за марката модела и характеристиките на моя прос хартиен така да се нарече бас .
Както вече казах не разбирам но тъй като си сложил от по разпространените марки субвофери в колата си намерих малко инфо - но не съм запознат и не съм медиум така че не знаех какъв ти е модела на Паинерките така че гледах най-якия
15" Dual Voice Coil Component Subwoofer
Diamondplate Foamed IMPP (Injection Molded Polypropylene) Rigilite™ Composite Cone Woofer (Titanium Grey)
One-Piece Cone Construction for Reduced Distortion
Dual-Layer Urethane Surround
Direct-to-Cone Voice Coil Mounting Ring
Conex Damper with Damper Ring
Lead Wires Integrated into Damper for High Reliability and Improved Power Transfer
Oversized Glass-Imide Voice Coil Bobbin
Projected Pole Yoke with Vented Pole
High-Energy Strontium Magnet with Bumped Back Plate
Dual Voice Coil (2x4 Ohm) Design for Increased System Flexibility
Low-Q Design for use in Small Sealed Box (2.5 cubic foot recommended)
600 Watts Max Music Power
200 Watts Nominal Power Handling
Frequency Response: 15-1,500Hz
Sensitivity (Efficiency): 94dB (1W/1m)
2 Ohm or 8 Ohm Rated
Цена от 59-170$
Моля те постни инфо за моя поне да видим за какво нищо особенно стаа дума
П.С. Кажи и с какво ги храниш тез воофери - стапала , генератор и кондензатори ????
Както вече казах не разбирам но тъй като си сложил от по разпространените марки субвофери в колата си намерих малко инфо - но не съм запознат и не съм медиум така че не знаех какъв ти е модела на Паинерките така че гледах най-якия
15" Dual Voice Coil Component Subwoofer
Diamondplate Foamed IMPP (Injection Molded Polypropylene) Rigilite™ Composite Cone Woofer (Titanium Grey)
One-Piece Cone Construction for Reduced Distortion
Dual-Layer Urethane Surround
Direct-to-Cone Voice Coil Mounting Ring
Conex Damper with Damper Ring
Lead Wires Integrated into Damper for High Reliability and Improved Power Transfer
Oversized Glass-Imide Voice Coil Bobbin
Projected Pole Yoke with Vented Pole
High-Energy Strontium Magnet with Bumped Back Plate
Dual Voice Coil (2x4 Ohm) Design for Increased System Flexibility
Low-Q Design for use in Small Sealed Box (2.5 cubic foot recommended)
600 Watts Max Music Power
200 Watts Nominal Power Handling
Frequency Response: 15-1,500Hz
Sensitivity (Efficiency): 94dB (1W/1m)
2 Ohm or 8 Ohm Rated
Цена от 59-170$
Моля те постни инфо за моя поне да видим за какво нищо особенно стаа дума

П.С. Кажи и с какво ги храниш тез воофери - стапала , генератор и кондензатори ????
За ти помогна ще ти постна малко насоки къде да търсиш хартиения говорител :
1:Pro 10,000 + Watts
World Record - 174.1 dB
First Place - dB Drag Racing World Finals
Team Creative Acoustics
2:Team Creative Acoustics defeated Team Gates in the final with 174.3 dB
3:Pro 5,000 - 10,000 Watts
World Record - 170.1 dB
First Place dB Drag Racing @ USAC World Finals
Team Stereo West
4:Pro 0 - 5,000 Watts
World Record - 166.6 dB
Team Pure Sound
5:Nashville, Tennessee, Oct. 6-7, 2001: Aaron Roberts and Team Pure Sound defeated all competitors in the Extreme 13+ Class at the dB Drag Finals. Extreme 13+ Class is the Big Leagues of SPL competition and Team Pure Sound hit 172.4 dB SPL - a full dB over the renowned Team Gates - for a new World Record.
6:Franz Langner sets new European dB Drag racing record at 161.7 dB
................. Мога да ти напиша поне още 10 но мисля че и това е достатъчно
А между другото - ве4е по сериозно - колко пари зе твоите - глеам че свирят до 1,500хрз - сте ми паснат супер за среди
1:Pro 10,000 + Watts
World Record - 174.1 dB
Team Creative Acoustics
2:Team Creative Acoustics defeated Team Gates in the final with 174.3 dB
3:Pro 5,000 - 10,000 Watts
World Record - 170.1 dB
First Place dB Drag Racing @ USAC World Finals
Team Stereo West
4:Pro 0 - 5,000 Watts
World Record - 166.6 dB
Team Pure Sound
5:Nashville, Tennessee, Oct. 6-7, 2001: Aaron Roberts and Team Pure Sound defeated all competitors in the Extreme 13+ Class at the dB Drag Finals. Extreme 13+ Class is the Big Leagues of SPL competition and Team Pure Sound hit 172.4 dB SPL - a full dB over the renowned Team Gates - for a new World Record.
6:Franz Langner sets new European dB Drag racing record at 161.7 dB
................. Мога да ти напиша поне още 10 но мисля че и това е достатъчно

А между другото - ве4е по сериозно - колко пари зе твоите - глеам че свирят до 1,500хрз - сте ми паснат супер за среди
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Камикадзе,един приятел ми разпрвя че та видял в Русе и аз му викам сигурно е пилил яко гуми,а пък тои ми вика "не аз дори нямаше да го забележа ако не беше зверския Бас от колата му".Също така каза че се чуваш от километри
П.С минавал си покрай автогарата......

П.С минавал си покрай автогарата......
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Луд за да не се мъчиш прикачвам един screen shot на спецификациите на баса на Камикадзе. Не че ти е лош Пионера ама да знаеш че Cerwin Vega почти няма конкуренция 

Последна промяна I.Voykov на 03 Окт 2003, 19:13, променена общо 1 път

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
[FF]GODFLESH: да наистина не бях слагал музика в кола от сигурно 2 години и сега се кефя доста . Но мисля че предната ми музика беше доста по добра но тази я сабрахме с Туртурело за отрицателно време и изпълнението е - това сте остава на Туртурело да обясни - целта ми беше да чуя прословутия Строукър за който така си мечтах от преди 6-7 години и мисля че на зима сте направим нещо наистина добро . За сега още не можем да се оправим с настройките на ДСП-то а и някой ми е прецакал оптичния кабел ......... има работа и то доста докато ми хареса .
Fast-and-Furious: Хехехе личи си кой знае какво да търси
Бързо си се орентирал само едно дооточнение моя е Сингъл войс койл 15 , мноо ме е яд че не зех с 2 намодки ноо тогава не можах да намеря такъв и при мисълта че сте си зема строукър просто нямаше място за размишления ..... е и 18-ка щеше да е добре но от опит знам че при правилно направена кутия за строукара - моята е възможно най малката която разре6ава програмата - 18-ка просто не виждам как сте влезе в 3-ката 
Fast-and-Furious: Хехехе личи си кой знае какво да търси

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Kamikadze аз отдавна съм се ориентирал към правилната марка, но за момента финансовото ми положение не го позволява. Е не го позволява но все пак съм поръчал 1 скромна Vega, която ще монтирам към декември
М/у другото вече оправих грешката си в горния пост

М/у другото вече оправих грешката си в горния пост

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
Да харесва ми.......и то доста....а за Ва6ето Малко спор4е думи нямам....
"KAMIKADZE" добър,много добър говорител но не е по дйоба на всеки....много бих искал да го 4уя в твоята кола.А за пайнерките също ми харесаха...Доста добре изглеждат изпод задното стъкло-"уеко небуежно"
"ludiagsm" 4удя се коя снимка да ми е фон на компа....
и твоето трябва да се 4уе (ако може) 

Определено има какво да се прави по музиката... в момента свири доста сериозно, но знам как може да стане... сега свири може би на 50-60% от това, което може да докараме и като качество, а също можем да качим и силата сигурен съм в това. Общо взето я нахвърляхме за 1 ден вътре, и наистина я пуснахме от любопитство (и нямане на какво да правим
). На зима, за домашно ще я спретнем както трябва!
пс. Завиждам ви на всички искрено заради обема, който имате в колите си ... аз посмъртно немога да си сложа сериозна музика в моята ... нямам никакво място! (в багажника влиза каса бира и остава малко място - нищо друго)!!!

пс. Завиждам ви на всички искрено заради обема, който имате в колите си ... аз посмъртно немога да си сложа сериозна музика в моята ... нямам никакво място! (в багажника влиза каса бира и остава малко място - нищо друго)!!!
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Fast-and-Furious написа:Луд за да не се мъчиш прикачвам един screen shot на спецификациите на баса на Камикадзе. Не че ти е лош Пионера ама да знаеш че Cerwin Vega почти няма конкуренция
Исках да привлека малко вниманието на Камикадзе

ИСКАМ ДА КАЖА 4Е АЗ ЛИ4НО УВАЖАВАМ ТОВА 4Е СИ НАПРАВИЛ МОЖЕБИ НАЙ -ДОБРАТА САМОДЕЛКА' НА Е36 В БГ И 4Е СИ В 4АС С ДОСТА ОТ НЕ6ТАТА НО МОЛЯ ТЕ БЪДИ ПО-ЗЕМЕН И НЕ ГЛЕДАЙ С ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ И ПОМАГАЙ НА НАС НЕВЕЖИТЕ, ПЪК КОЙ ЗНАЕ МОЖЕ И ТИ ДА НАУ4И6 НЕ6ТО НОВО!!!!!!!!!!!
Айде успех по-нататък с музиката!!!!!
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Aaa забравих не6то!!!
Като показва6 некоя снимка или снимки моля те избирай някой бг сървър,за6тото сигурен съм 4е на пове4ето от нас не им лети нета!!!!
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2