Крайно време беше - почвам музиката

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Tuning Meister
Tuning Meister
Аватар

Крайно време беше - почвам музиката

Мнение от KAMIKADZE » 24 Сеп 2003, 18:51

Ден първи - добър и не чак толкова :?:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Ето още малко резултати - май сте пропусна ден 2 , 3 ....
Изображение
Изображение
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Talibanin » 25 Сеп 2003, 0:30

И колко мощна ще е тази "кутийка"? :shock: :++
Стъкла ще падат ли?
==Винаги с вратите напред==
ИзображениеИзображение
http://www.bmwclubla.orghttp://www.bmwcca.org/

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alpine » 25 Сеп 2003, 22:44

Интересна е тази система...ако качиш още снимков материал ще задоволиш нашето голямо любопитство :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 02 Окт 2003, 23:30

alpine написа:Интересна е тази система...ако качиш още снимков материал ще задоволиш нашето голямо любопитство :lol:

тубата не е ни6то особено

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=4442

Tuning Meister
Tuning Meister
Аватар

Мнение от KAMIKADZE » 03 Окт 2003, 14:40

Лудия глеам че си доста запознат с кар аудио-то - щом от снимка си вадиш заключения или действаш на познатата ни тенденция 2>1. Тъй като аз не разбирам толкова би ли светнал хората за марката модела и характеристиките на моя прос хартиен така да се нарече бас .
Както вече казах не разбирам но тъй като си сложил от по разпространените марки субвофери в колата си намерих малко инфо - но не съм запознат и не съм медиум така че не знаех какъв ти е модела на Паинерките така че гледах най-якия

15" Dual Voice Coil Component Subwoofer

Diamondplate Foamed IMPP (Injection Molded Polypropylene) Rigilite™ Composite Cone Woofer (Titanium Grey)
One-Piece Cone Construction for Reduced Distortion
Dual-Layer Urethane Surround
Direct-to-Cone Voice Coil Mounting Ring
Conex Damper with Damper Ring
Lead Wires Integrated into Damper for High Reliability and Improved Power Transfer
Oversized Glass-Imide Voice Coil Bobbin
Projected Pole Yoke with Vented Pole
High-Energy Strontium Magnet with Bumped Back Plate
Dual Voice Coil (2x4 Ohm) Design for Increased System Flexibility
Low-Q Design for use in Small Sealed Box (2.5 cubic foot recommended)
600 Watts Max Music Power
200 Watts Nominal Power Handling
Frequency Response: 15-1,500Hz
Sensitivity (Efficiency): 94dB (1W/1m)
2 Ohm or 8 Ohm Rated
Цена от 59-170$

Моля те постни инфо за моя поне да видим за какво нищо особенно стаа дума :!:

П.С. Кажи и с какво ги храниш тез воофери - стапала , генератор и кондензатори ????

Tuning Meister
Tuning Meister
Аватар

Мнение от KAMIKADZE » 03 Окт 2003, 14:52

За ти помогна ще ти постна малко насоки къде да търсиш хартиения говорител :

1:Pro 10,000 + Watts
World Record - 174.1 dB
First Place - dB Drag Racing World Finals
Team Creative Acoustics

2:Team Creative Acoustics defeated Team Gates in the final with 174.3 dB

3:Pro 5,000 - 10,000 Watts
World Record - 170.1 dB
First Place dB Drag Racing @ USAC World Finals
Team Stereo West

4:Pro 0 - 5,000 Watts
World Record - 166.6 dB
First Place - dB Drag Racing World Finals
Team Pure Sound

5:Nashville, Tennessee, Oct. 6-7, 2001: Aaron Roberts and Team Pure Sound defeated all competitors in the Extreme 13+ Class at the dB Drag Finals. Extreme 13+ Class is the Big Leagues of SPL competition and Team Pure Sound hit 172.4 dB SPL - a full dB over the renowned Team Gates - for a new World Record.

6:Franz Langner sets new European dB Drag racing record at 161.7 dB
................. Мога да ти напиша поне още 10 но мисля че и това е достатъчно :wink:
А между другото - ве4е по сериозно - колко пари зе твоите - глеам че свирят до 1,500хрз - сте ми паснат супер за среди

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 03 Окт 2003, 15:50

Камикадзе,един приятел ми разпрвя че та видял в Русе и аз му викам сигурно е пилил яко гуми,а пък тои ми вика "не аз дори нямаше да го забележа ако не беше зверския Бас от колата му".Също така каза че се чуваш от километри :twisted: :yes:

П.С минавал си покрай автогарата......
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 03 Окт 2003, 17:22

Луд за да не се мъчиш прикачвам един screen shot на спецификациите на баса на Камикадзе. Не че ти е лош Пионера ама да знаеш че Cerwin Vega почти няма конкуренция :wink:
Последна промяна I.Voykov на 03 Окт 2003, 19:13, променена общо 1 път
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Tuning Meister
Tuning Meister
Аватар

Мнение от KAMIKADZE » 03 Окт 2003, 17:59

[FF]GODFLESH: да наистина не бях слагал музика в кола от сигурно 2 години и сега се кефя доста . Но мисля че предната ми музика беше доста по добра но тази я сабрахме с Туртурело за отрицателно време и изпълнението е - това сте остава на Туртурело да обясни - целта ми беше да чуя прословутия Строукър за който така си мечтах от преди 6-7 години и мисля че на зима сте направим нещо наистина добро . За сега още не можем да се оправим с настройките на ДСП-то а и някой ми е прецакал оптичния кабел ......... има работа и то доста докато ми хареса .
Fast-and-Furious: Хехехе личи си кой знае какво да търси :) Бързо си се орентирал само едно дооточнение моя е Сингъл войс койл 15 , мноо ме е яд че не зех с 2 намодки ноо тогава не можах да намеря такъв и при мисълта че сте си зема строукър просто нямаше място за размишления ..... е и 18-ка щеше да е добре но от опит знам че при правилно направена кутия за строукара - моята е възможно най малката която разре6ава програмата - 18-ка просто не виждам как сте влезе в 3-ката :wink:

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 03 Окт 2003, 19:06

Kamikadze аз отдавна съм се ориентирал към правилната марка, но за момента финансовото ми положение не го позволява. Е не го позволява но все пак съм поръчал 1 скромна Vega, която ще монтирам към декември :wink:

М/у другото вече оправих грешката си в горния пост :roll:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alpine » 04 Окт 2003, 2:00

Да харесва ми.......и то доста....а за Ва6ето Малко спор4е думи нямам.... :lol: "KAMIKADZE" добър,много добър говорител но не е по дйоба на всеки....много бих искал да го 4уя в твоята кола.А за пайнерките също ми харесаха...Доста добре изглеждат изпод задното стъкло-"уеко небуежно" :lol: "ludiagsm" 4удя се коя снимка да ми е фон на компа.... :? и твоето трябва да се 4уе (ако може) :?
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 04 Окт 2003, 9:08

Определено има какво да се прави по музиката... в момента свири доста сериозно, но знам как може да стане... сега свири може би на 50-60% от това, което може да докараме и като качество, а също можем да качим и силата сигурен съм в това. Общо взето я нахвърляхме за 1 ден вътре, и наистина я пуснахме от любопитство (и нямане на какво да правим :oops: ). На зима, за домашно ще я спретнем както трябва!

пс. Завиждам ви на всички искрено заради обема, който имате в колите си ... аз посмъртно немога да си сложа сериозна музика в моята ... нямам никакво място! (в багажника влиза каса бира и остава малко място - нищо друго)!!!

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Мнение от ludiagsm » 04 Окт 2003, 10:09

Fast-and-Furious написа:Луд за да не се мъчиш прикачвам един screen shot на спецификациите на баса на Камикадзе. Не че ти е лош Пионера ама да знаеш че Cerwin Vega почти няма конкуренция :wink:

Исках да привлека малко вниманието на Камикадзе :) , 6от напоследък а можеби винаги си е бил малко особняк и не рзговаря с хората ,освен ако той не прецени: Гледа6 го online v Q-to здрасти как е?? - нема никои :) ,гледа6 го в mirca #stretracerbg пак здрасти отново никой :) , Бъзне6 го малко във форума пред вси4ки и се показва :)

ИСКАМ ДА КАЖА 4Е АЗ ЛИ4НО УВАЖАВАМ ТОВА 4Е СИ НАПРАВИЛ МОЖЕБИ НАЙ -ДОБРАТА САМОДЕЛКА' НА Е36 В БГ И 4Е СИ В 4АС С ДОСТА ОТ НЕ6ТАТА НО МОЛЯ ТЕ БЪДИ ПО-ЗЕМЕН И НЕ ГЛЕДАЙ С ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ И ПОМАГАЙ НА НАС НЕВЕЖИТЕ, ПЪК КОЙ ЗНАЕ МОЖЕ И ТИ ДА НАУ4И6 НЕ6ТО НОВО!!!!!!!!!!!

Айде успех по-нататък с музиката!!!!!

старши ентусиаст
Аватар

Aaa забравих не6то!!!

Мнение от ludiagsm » 04 Окт 2003, 11:14

Като показва6 некоя снимка или снимки моля те избирай някой бг сървър,за6тото сигурен съм 4е на пове4ето от нас не им лети нета!!!!

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 04 Окт 2003, 20:35

В интерес на истината всички снимки са на български сървъри .. тези по-нагоре са на data.bg ....

Следваща

Назад към Car аудио и видео