ДВД

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар

ДВД

Мнение от rasim » 06 Авг 2006, 14:16

значи въпроса ми е следния мога ли да си сложа двд на 6-тицата защото има ДВД обаче чете само навигационни дискове в двд формат искам да чете и филми това възможно ли е ?? и искам да е вградено на компутъра направо защото имам ТВ само ДВД искам да си сложа ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 06 Авг 2006, 18:05

Това трябва да стане с някакъв ъпгрейд, едва ли ще ти е необходимо ново двд.

Потребител
Аватар

Re: ДВД

Мнение от gencho1 » 07 Окт 2006, 11:07

rasim написа:значи въпроса ми е следния мога ли да си сложа двд на 6-тицата защото има ДВД обаче чете само навигационни дискове в двд формат искам да чете и филми това възможно ли е ?? и искам да е вградено на компутъра направо защото имам ТВ само ДВД искам да си сложа ?
казвам ти директно наи удачния вариянт за това как можеш да имаш всичко в колата виждъл съм това изпълнение в германия на петица от новите и убиец ползваш стандартния плеар на колата зимаш лаптоп и го вграждаш примерно под задната седалка от там си зимаш едно малко покет пс или палмче(това от тези портативните бележници дето в тях е събран цял комп) и го връзваш за лаптопа и го ползваш за управление на компютъра всички функции минават през покет пс .от тук на татък лаптопа се връзва към музиката и можеш закачиш и този тв за които спомена ако се размислиш мога да ти подбера и набавя всичко необходимо ползвам отстъпки в някои фирми за компютри
Изображение

Назад към Car аудио и видео