ДВД
Модератор: Icco
3 мнения
• Страница 1 от 1
ДВД
значи въпроса ми е следния мога ли да си сложа двд на 6-тицата защото има ДВД обаче чете само навигационни дискове в двд формат искам да чете и филми това възможно ли е ?? и искам да е вградено на компутъра направо защото имам ТВ само ДВД искам да си сложа ?
Re: ДВД
казвам ти директно наи удачния вариянт за това как можеш да имаш всичко в колата виждъл съм това изпълнение в германия на петица от новите и убиец ползваш стандартния плеар на колата зимаш лаптоп и го вграждаш примерно под задната седалка от там си зимаш едно малко покет пс или палмче(това от тези портативните бележници дето в тях е събран цял комп) и го връзваш за лаптопа и го ползваш за управление на компютъра всички функции минават през покет пс .от тук на татък лаптопа се връзва към музиката и можеш закачиш и този тв за които спомена ако се размислиш мога да ти подбера и набавя всичко необходимо ползвам отстъпки в някои фирми за компютриrasim написа:значи въпроса ми е следния мога ли да си сложа двд на 6-тицата защото има ДВД обаче чете само навигационни дискове в двд формат искам да чете и филми това възможно ли е ?? и искам да е вградено на компутъра направо защото имам ТВ само ДВД искам да си сложа ?

3 мнения
• Страница 1 от 1