Музика за Е34
Модератор: Icco
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Музика за Е34
Някой може ли да ми препоръча музикално оформление за Е34.
Разбрах че багажника е доста добре шумоизолиран и ще имам проблем с басбокса.
Препоръчаха ми на мястото на оригиналните говорители отзад да направа дупки от които да влиза звука от багажника и да се направят отделно дупки за 10" говорители до тях и в багажника да сложа една 12" JVC бастуба.
Някой също слагал ли е по корите говорители и каде по-точно?
Препоръчаха ми на мястото на оригиналните говорители отзад да направа дупки от които да влиза звука от багажника и да се направят отделно дупки за 10" говорители до тях и в багажника да сложа една 12" JVC бастуба.
Някой също слагал ли е по корите говорители и каде по-точно?
на мен ми препоръчаха
на мен ми препоръчаха:
отпреде хертз 13 ки стандартни компонентни гожорите ли висока сериа по 250 лева в авител с отделни филтри,
захранени през усилватели 2 броя единиа за тях и другите му канали за 2 колонки на зданата кора иаки каквито си харесаш другия захранва бас бокс в багажника с 2 колони яки 12" басове по 280 лева пак хертз а на услвателите захранването е през кондензатор
и цялата тая простотиа от хеад юните
)) с оделни чинчови исходи за предни бас и усилватели
) за да стане 1500 лева излиза без усилвателите 
отпреде хертз 13 ки стандартни компонентни гожорите ли висока сериа по 250 лева в авител с отделни филтри,
захранени през усилватели 2 броя единиа за тях и другите му канали за 2 колонки на зданата кора иаки каквито си харесаш другия захранва бас бокс в багажника с 2 колони яки 12" басове по 280 лева пак хертз а на услвателите захранването е през кондензатор
и цялата тая простотиа от хеад юните

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Всичко зависи от Бюджета !
А ако няма кой знае какви лимити >> ///Alpine !!
Плеарче CDA 9835 или CDA9855 и двата са достатъчно мощни MP3 плеари и имат абсолютно всички екстри за които някой някаде е чувал и виждал слагат се въпросните херцове дето колегата ги спомена за отпред за отзаде нещо качествено също, а за баса е достатчно едно пионерче
да речем 306DVC в туба която е правилно исчислена и направена захранван със около 300W RMS от какъвто и да е усилвател може и бес филтри да е даже той плеара си знае работата:) тия неща работят и без кондензатор естествено, кабела е около 10квадрата . Със сигурност няма да е най силната музика която сте чували но качеството определено ще ви очарова
Плеарите са доста скъпи 9835(1299лв) 9855(990лв) по цени на тояга!
но се икономисва от усилватели и кондензатори
А ако ви се дават още пари може да се направят и чудеса естествено
Поздрави
А ако няма кой знае какви лимити >> ///Alpine !!
Плеарче CDA 9835 или CDA9855 и двата са достатъчно мощни MP3 плеари и имат абсолютно всички екстри за които някой някаде е чувал и виждал слагат се въпросните херцове дето колегата ги спомена за отпред за отзаде нещо качествено също, а за баса е достатчно едно пионерче
да речем 306DVC в туба която е правилно исчислена и направена захранван със около 300W RMS от какъвто и да е усилвател може и бес филтри да е даже той плеара си знае работата:) тия неща работят и без кондензатор естествено, кабела е около 10квадрата . Със сигурност няма да е най силната музика която сте чували но качеството определено ще ви очарова
Плеарите са доста скъпи 9835(1299лв) 9855(990лв) по цени на тояга!
но се икономисва от усилватели и кондензатори
А ако ви се дават още пари може да се направят и чудеса естествено

Поздрави

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Ако имаш желание и време земи се отбии на ул.11ти Август! в сервиза на Кнброк там търсиш Делян или Ицо и хората ти казват за твоята сума какво могат да ти спретнат при това доста сериозно работят мъжагите и до сега са успявали да направят музика за уникално малки пари -Там такива чекии като херц обаче няма!!Предимно Lanzar но като отидеш ще разбереш!!!
Поздрави!
Поздрави!
BMW Service Team
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
IAV написа:Там такива чекии като херц обаче няма!!Предимно Lanzar но като отидеш ще разбереш!!!
Поздрави!
бат'ка не че нещо ама и ланзар и херц са си една чекия.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
The_Ancient написа:бат'ка не че нещо ама и ланзар и херц са си една чекия.
Нещо против Ланзар ли имаш а ??????
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Re: Музика за Е34
DJJonny написа:Някой може ли да ми препоръча музикално оформление за Е34.
Някой също слагал ли е по корите говорителиBate kakvi li ne muziki ne sam si slagal na moeto bmw .koja ot koja po skapa i nai razlichni bokluchi i chestno da ti kaze pochti nisto ne se poluchavashe .5 ata e mnogo dobre shumo izolirana .Pochti chjalata si muzika si ja podarih po prijateli.Edinstvenoto koeto moga da te posavetvam e da ne rezesh nikakvi kori .prosto si smeni kolonkite originalnite na bmw trjabva da sa ti nokia. i slozi na tjahno mjasto jbl .chjaloto udovolstvie e eftino i po ima efekt ot drugite gluposti deto sam slagal i samo mi glatnaha parite и каде по-точно?
vvvvv
- AGT
- старши ентусиаст
-
BMW M5 super написа:.........
Колега с риск да те обидя ама май са те взели за канарче и са ти излапали паричките без покритие срещу тях.Относно петицата точно в нея става много добър звук ама да ти я направи човек дето разбира а не гаражен майстор

Съвет от КАТ !
AGT написа:BMW M5 super написа:.........
Колега с риск да те обидя ама май са те взели за канарче и са ти излапали паричките без покритие срещу тях.Относно петицата точно в нея става много добър звук ама да ти я направи човек дето разбира а не гаражен майсторАко беше дошъл на БМВ събор 2004 сам щеше да се убедиш за музика в Е-34 тогава друга песен щеше да запееш
![]()
![]()
здрасти!кажи малко повече за тази е34?
-пр линия?
-суб?
-плеър?
-нещо около монтажа-отливки за пр линия?
-ампове?
-изолация-ако има?
DLS MASTER
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Мога да гарантирам че в Е34 може да се направи много добра музика дори уникална аз почти съм на път да го постигна колегите Bavarishe i SpUd3r може да ме подкрепят 

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- AGT
- старши ентусиаст
-
FENKO E34 написа:.............
здрасти!кажи малко повече за тази е34?
-пр линия?
-суб?
-плеър?
-нещо около монтажа-отливки за пр линия?
-ампове?
-изолация-ако има?
Съжалявам колега но не знам почти никакви подробности за колата

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Съвет от КАТ !
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2