Запис на мп3 без финализиране
Модератор: Icco
15 мнения
• Страница 1 от 1
Запис на мп3 без финализиране
Здравейте. Искам да попитам има ли начин да си запиша мп3-ки за колата, така че да може да ги разчете без да е финализиран/заключен самият диск с цел да мога да си добавям по-късно и други песни?? Защото примерно сега съм записал 20 песни, но намерих още 2-3, които ми харесват и сега заради тях трябва да правя нов диск? И другият ми въпрос е, ако няма как да ги разчете без да се финализира диска, дали има някакъв начин да се добавят други песни след като е заключен самият диск?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!

Re: Запис на мп3 без финализиране
Ако плейъра не свири отворени дискове, което е особено вероятно, нищо не можеш да направиш. А финализиран диск не можеш да допълваш.
Няма как да стане . Нефинализиран диск свири само на рекордера на който е направен .
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Провери дали плеъра чете CD-RW и ако чете няма какво да го мислиш. Тъкмо като ти омръзнат въпросните песни триеш и слагаш нови.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
ljubo73 написа:Няма как да стане . Нефинализиран диск свири само на рекордера на който е направен .
Колега, това не го казвай на други места, защото има вероятност да те вземат на подбив.
Дали е финализиран или не няма значение, защото плеарът го чете като DATA Disk. При CD Audio дисковетве нещата стоят по друг начин макар, че и там има изключения. Аз имам едино аудио CD, което даде грешка на 15то парче докато го записвах, но вчики плеари го свирят без проблем. Като стигнат до прецаканото парче го свирят до средата и после започва да прескача като грамофонна плоча

Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
Колега ти видя ли изобщо какво ни пита DAZ ? Дали може да си добавя песни ,когато си реши . А дали имаш прецакан файл е съвсем друг въпрос . Отговора за DAZ е категорично -НЕ .На обикновено CD това не може да стане .Съвет от мен вземи си плеер с usb порт ,една флашка и си я записвай и трий колкото пъти пожелаеш .
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
ljubo73 написа:Колега ти видя ли изобщо какво ни пита DAZ ? Дали може да си добавя песни ,когато си реши . А дали имаш прецакан файл е съвсем друг въпрос . Отговора за DAZ е категорично -НЕ .На обикновено CD това не може да стане .Съвет от мен вземи си плеер с usb порт ,една флашка и си я записвай и трий колкото пъти пожелаеш .
Ела да ти покажа как на обикновено CD това може да стане. Ще добавам парчета докато свърши мястото на диска.
Примерът за прецаканото парче се отнасяше за аудио CD, което не е финализирано и плеарите си го свирят въпреки, че е правено на домашния ми компютър. Написах го, защото става въпрос за нефинализиран диск и опровергава до твърдението ти, че "Нефинализиран диск свири само на рекордера на който е направен".
Българския вариант:
Stony1 не знам как го правиш този фокус . Или си по-голям хакер или плеера ти е с по-големи възможности от моя. Аз съм със SONY CDX-GT740U и незатворен диск не го просвирва . Между другото отдавна съм на флашки,имат недостатъци ,но и доста предимства .За съжаление вече дисковете "пътуват" към касетките и плочите .
ljubo73 написа:За съжаление вече дисковете "пътуват" към касетките и плочите .
Нито дисковете пътуват нанякъде, нито плочите са отпътували някога. Последните и досега са най-качествения носител за музика!
Хайде пак трябва да се обясняваме . Най-качествения носител са магнитните ленти,но професионални такива...Звукозаписните студия правят записа на магнитна лента и чак тогава се прави матрица от която се произвежда плочата.Не виждам смисъл да спорим за това ,че касетките са излезли от употреба .Лично аз не съм виждал в последните пет години някой да "кара" видео или аудио касети .А в днешно време се правят плочи ,но никой масов потребител не ги използва ,те се "търкалят" от DJ ,аудио-маниаци и т.н.. А относно дисковете все повече отпадат от употреба ,сега се правят т.н. многослойни.Съвременните масови носители са хард-дискове,многослойни дискове,флашки...Добрят,стар,класически компакт диск не само,че крачи към залез,а направо е качен на експреса.Новите формати са SACD,Blue ray,DVD-audio...Който е носталгично настроен ,ако иска може да ползва перфо карти, дискети,магнитни дискове/антените/. Ако някой слуша в колата плочи,нека сподели ...През 60-70г. е имало автограмофони...
Не знам защо намесваш професионалните ленти. Не можеш да си купиш от магазина новия албум на Мадона, например.
А за DVD-аудио и SACD да са се наложили над CD-audio - извинявай, но е все още липсваща реалност.
А за DVD-аудио и SACD да са се наложили над CD-audio - извинявай, но е все още липсваща реалност.
- AGT
- старши ентусиаст
-
ljubo73 написа:Съвременните масови носители са .................
Ей тая думичка как ме плаши не е истина . За съжаление МАСОВ не е равно на КАЧЕСТВЕН. Затова който иска качество знае какво да слуша . Останалите да си слушат там хдд, флашки -машки , МП 3,4,5,6,7,8, и други БОЗИ. Относно дъртия диск не само ,че не е хванал никакъв влак а още мноооого време ще е на почит от хората които имат поне малко музикално образование и слух и чуват някой неща от записа .Поне докато не измислят нещо по качествено ( изключвам 1-2 формата дето не са разпространени) . В общи линии няколко поста дето нямат нищо общо по темата и са

Съвет от КАТ !
Колега не мога да не се съглася с теб
. Малко си падам меломан и моя формат не е МП3 . Предпочитам LOSSLESS. Aма темата касае МП тройките ....Няма как,технологиите ни принуждават да сме актуални.Мен си ме кефеха касетките...

Последна промяна ljubo73 на 28 Мар 2012, 21:02, променена общо 1 път
- AGT
- старши ентусиаст
-
Да бъдем точни темата е :
Това е темата от която се отклонихме силно мисля .
Daz написа:Здравейте. Искам да попитам има ли начин да си запиша мп3-ки за колата, така че да може да ги разчете без да е финализиран/заключен самият диск с цел да мога да си добавям по-късно и други песни??И другият ми въпрос е, ако няма как да ги разчете без да се финализира диска, дали има някакъв начин да се добавят други песни след като е заключен самият диск?
Това е темата от която се отклонихме силно мисля .
Съвет от КАТ !
Да бе брат,така е . Отклонихме се с тия формати ... Кажи какъв ти е плеера DAZ ?
15 мнения
• Страница 1 от 1