Помощ Свирят ми елипсите!!

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Потребител
Аватар

Помощ Свирят ми елипсите!!

Мнение от OSRacing » 25 Авг 2005, 13:19

Здравейте колеги имам следния проблем: На пежо 605 2.5ТД(И) като си сложа какъвто и да било усилвател да ми храни елипсите...кабели всичко е ок чинчовете от едната страна на купето захранването от другата.... връзвам-цепи мрака,но запаля ли колата... :( почвам да си чувам турбото през елипсите :( на дълъг път е убииствено... зех си за 25 кинта филтър от ТОЯГИТЕ ма к*р още по-зле започва да свири с него та чак гъгне като сменям парчетата и усилвам звука... какво да направя? в момента ампа на елипсите ми е Pioneer PRS-X320,но проблема не е в него нито в чинчовете....моля дайте някакви идеи.... :confused:
BURN RUBBER,NOT YOUR SOUL!!!!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FENKO E34 » 25 Авг 2005, 20:39

идва смущение отнякъде!виж пак кабелите ги попремести-в тях е проблема ;)
DLS MASTER

младши ентусиаст
Аватар

Re: Помощ Свирят ми елипсите!!

Мнение от dZvero » 26 Авг 2005, 17:10

OSRacing написа:Здравейте колеги имам следния проблем: На пежо 605 2.5ТД(И) като си сложа какъвто и да било усилвател да ми храни елипсите...кабели всичко е ок чинчовете от едната страна на купето захранването от другата.... връзвам-цепи мрака,но запаля ли колата... :( почвам да си чувам турбото през елипсите :( на дълъг път е убииствено... зех си за 25 кинта филтър от ТОЯГИТЕ ма к*р още по-зле започва да свири с него та чак гъгне като сменям парчетата и усилвам звука... какво да направя? в момента ампа на елипсите ми е Pioneer PRS-X320,но проблема не е в него нито в чинчовете....моля дайте някакви идеи.... :confused:

Пробвай да сложиш филтър на захранването на плеъра прекарай (пробвай с други чинчове, или подай сигналът от пробни чинчове от друг автомобил). Ако прекарваш нови трябва да са екранирани! Ако не стане вземи на заем от някого един кондензатор за усилвателя и виж дали с него ще ти прави проблема. Най-добре захранващите кабели ги прекарай от кабелите на акумулатора!
dZvero Sound... The funs starts here...
:arrow: Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

Потребител
Аватар

Мнение от OSRacing » 26 Авг 2005, 21:39

какъв филтър???? с кондензатор не става..... по-скоро нещо от плеъра да е? мисля да пробвам с отделен акумолатор да видя да не е нещо от генератора и тн.....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FENKO E34 » 26 Авг 2005, 22:37

аз имах такъв проблем с един пионер 2650,беше се гътнал изхода на чинча-за 15лв го оправиха :arrow:
DLS MASTER

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Boce » 27 Авг 2005, 3:52

Махни си турбото....базикам се .:))
Тва 100% е от чинчовете да знаеш.....поне при мене беше така ..
ама то ту спира ту се опрааа
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 27 Авг 2005, 20:19

OSRacing написа:какъв филтър???? с кондензатор не става..... по-скоро нещо от плеъра да е? мисля да пробвам с отделен акумолатор да видя да не е нещо от генератора и тн.....

Продава се филтър за захранването на плеъра (на по-старите беше на захранващите кабели - черна кутийка) или може да е проблемът при сигнала тръгващ още от платката - ако спойката е гадна, окъсили са и т.н. Пробвай дори и с друг плеър ако ти се занимава!
:arrow: Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

Потребител
Аватар

Мнение от OSRacing » 30 Авг 2005, 10:18

ми ще видя...начи номера не е от чинчовете или поне не от кабелите...... може би да е от предусилвателя на чинчовете..щото докато не ги бодна няма грижи....щом ги ръгна иии се едно турбото е на 2 бара...... днес ще пробвам с друг акумолатор....пък да видим...много ми се иска да си навра амп на тия елипси щото за кво давах маса пари....моя плеър не мои ги разклати даже...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 30 Авг 2005, 11:55

OSRacing написа:ми ще видя...начи номера не е от чинчовете или поне не от кабелите...... може би да е от предусилвателя на чинчовете..щото докато не ги бодна няма грижи....щом ги ръгна иии се едно турбото е на 2 бара...... днес ще пробвам с друг акумолатор....пък да видим...много ми се иска да си навра амп на тия елипси щото за кво давах маса пари....моя плеър не мои ги разклати даже...

Захранване на плеър, чинчове....

Потребител
Аватар

Мнение от sharko » 01 Сеп 2005, 11:09

проблема ти е единстжено във захранването на стапалото и аз имах съсхтия проблем и то с доста по яко узвочение направо е смартоностно на дълъг път напражо получавах сигнали от космоса сложи си филтър на стапалото една малка кутийка но все пак като го надуеш до дупка спира да вие:)

Потребител
Аватар

Мнение от OSRacing » 03 Сеп 2005, 0:01

ъъъъъъъъ ква кутиика шарко кви пари и от къде???? може би е от захранването ма кат ръгна чинчовете само тогаа почва да вие..а на макс кат усиля не чувам клаксона камоли виенето от елипсите :)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио

Мнение от Valio23 » 03 Сеп 2005, 11:50

Аз съм на мнение (както спомена dZvero ) да пробваш с друг плеър.......особено ако си на евро букса тва е работа за 5 мин. Според мене от там идва мизерията (личен опит) :)

Потребител
Аватар

Мнение от OSRacing » 03 Сеп 2005, 12:45

е ок друг плеър ами ако се окаже от него? ко да го правя? това може ли да се оправи? аз предполагам че ще е до някво замасяване на чинча или нещо подобно..... :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 04 Сеп 2005, 11:32

OSRacing написа:е ок друг плеър ами ако се окаже от него? ко да го правя? това може ли да се оправи? аз предполагам че ще е до някво замасяване на чинча или нещо подобно..... :(

Тогава най-добре си го носиш в лецензирания сервиз на марката (не знам какъв ти е плеъра) и ти го оправят за около 3-5лв. или по-добре ако знаеш някое добро сервизче в което хорицата си разбират, но ако ти кажат дебела цифра - отиди при друг без да му казваш какво са ти "предписали" :mhihi:
Наслука!

... (от плеъра е!) :confused:

Потребител
Аватар

Мнение от OSRacing » 06 Сеп 2005, 22:15

дееее маа му... кофти...а какво на плеъра му става? нещо масите на чинчовете на сигнала ли се скапват или? щото нямам пара за нов плеър...

Следваща

Назад към Car аудио и видео