Помощ Свирят ми елипсите!!
Модератор: Icco
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Помощ Свирят ми елипсите!!
Здравейте колеги имам следния проблем: На пежо 605 2.5ТД(И) като си сложа какъвто и да било усилвател да ми храни елипсите...кабели всичко е ок чинчовете от едната страна на купето захранването от другата.... връзвам-цепи мрака,но запаля ли колата...
почвам да си чувам турбото през елипсите
на дълъг път е убииствено... зех си за 25 кинта филтър от ТОЯГИТЕ ма к*р още по-зле започва да свири с него та чак гъгне като сменям парчетата и усилвам звука... какво да направя? в момента ампа на елипсите ми е Pioneer PRS-X320,но проблема не е в него нито в чинчовете....моля дайте някакви идеи.... 

BURN RUBBER,NOT YOUR SOUL!!!!!!!
Re: Помощ Свирят ми елипсите!!
OSRacing написа:Здравейте колеги имам следния проблем: На пежо 605 2.5ТД(И) като си сложа какъвто и да било усилвател да ми храни елипсите...кабели всичко е ок чинчовете от едната страна на купето захранването от другата.... връзвам-цепи мрака,но запаля ли колата...почвам да си чувам турбото през елипсите
на дълъг път е убииствено... зех си за 25 кинта филтър от ТОЯГИТЕ ма к*р още по-зле започва да свири с него та чак гъгне като сменям парчетата и усилвам звука... какво да направя? в момента ампа на елипсите ми е Pioneer PRS-X320,но проблема не е в него нито в чинчовете....моля дайте някакви идеи....
Пробвай да сложиш филтър на захранването на плеъра прекарай (пробвай с други чинчове, или подай сигналът от пробни чинчове от друг автомобил). Ако прекарваш нови трябва да са екранирани! Ако не стане вземи на заем от някого един кондензатор за усилвателя и виж дали с него ще ти прави проблема. Най-добре захранващите кабели ги прекарай от кабелите на акумулатора!
dZvero Sound... The funs starts here...
Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

OSRacing написа:какъв филтър???? с кондензатор не става..... по-скоро нещо от плеъра да е? мисля да пробвам с отделен акумолатор да видя да не е нещо от генератора и тн.....
Продава се филтър за захранването на плеъра (на по-старите беше на захранващите кабели - черна кутийка) или може да е проблемът при сигнала тръгващ още от платката - ако спойката е гадна, окъсили са и т.н. Пробвай дори и с друг плеър ако ти се занимава!
Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

ми ще видя...начи номера не е от чинчовете или поне не от кабелите...... може би да е от предусилвателя на чинчовете..щото докато не ги бодна няма грижи....щом ги ръгна иии се едно турбото е на 2 бара...... днес ще пробвам с друг акумолатор....пък да видим...много ми се иска да си навра амп на тия елипси щото за кво давах маса пари....моя плеър не мои ги разклати даже...
BURN RUBBER,NOT YOUR SOUL!!!!!!!
OSRacing написа:ми ще видя...начи номера не е от чинчовете или поне не от кабелите...... може би да е от предусилвателя на чинчовете..щото докато не ги бодна няма грижи....щом ги ръгна иии се едно турбото е на 2 бара...... днес ще пробвам с друг акумолатор....пък да видим...много ми се иска да си навра амп на тия елипси щото за кво давах маса пари....моя плеър не мои ги разклати даже...
Захранване на плеър, чинчове....

- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
Аз съм на мнение (както спомена dZvero ) да пробваш с друг плеър.......особено ако си на евро букса тва е работа за 5 мин. Според мене от там идва мизерията (личен опит) 

OSRacing написа:е ок друг плеър ами ако се окаже от него? ко да го правя? това може ли да се оправи? аз предполагам че ще е до някво замасяване на чинча или нещо подобно.....
Тогава най-добре си го носиш в лецензирания сервиз на марката (не знам какъв ти е плеъра) и ти го оправят за около 3-5лв. или по-добре ако знаеш някое добро сервизче в което хорицата си разбират, но ако ти кажат дебела цифра - отиди при друг без да му казваш какво са ти "предписали"

Наслука!
... (от плеъра е!)

38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3