Какво да избера? (Е30 отпред в краката)
Модератор: Icco
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Какво да избера? (Е30 отпред в краката)
От доста време съм се решил да сменя боклуците които само симулират музика. Сега вече най-после се реших. Музиката в купето е меко казано ужасна. Отзад съм (в джобовете на багажника - колата е комби) с две елипси DLS 269.
Отгоре (отзад) нямам нищо - и за там е хубаво да сложа нещо, но пак не знам какво тъй като е за някакви малки говорители - вероятно високи.
Отпред в краката ..ужас. И отпред високи - пак DLS не помня модела...
Плеъра е боклук - SONY GT620U.
Та въпроса ми е, какво да избера за отпред в краката, и отзад за високи....Искам просто някакво нормално качество на звука, да се усеща до някаква степен поне баса, а не само да се чува и нищо повече..
Благодаря!
Отгоре (отзад) нямам нищо - и за там е хубаво да сложа нещо, но пак не знам какво тъй като е за някакви малки говорители - вероятно високи.
Отпред в краката ..ужас. И отпред високи - пак DLS не помня модела...
Плеъра е боклук - SONY GT620U.
Та въпроса ми е, какво да избера за отпред в краката, и отзад за високи....Искам просто някакво нормално качество на звука, да се усеща до някаква степен поне баса, а не само да се чува и нищо повече..
Благодаря!

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Re: Какво да избера? (Е30 отпред в краката)
Ами то думите не ги разбираш, защото аз самият не мога да се изразя.
Накратко, отпред в огледалата имам пищялки - някакви си DLS.
Отзад в джобовете имам елипси - някакви си DLS.
И отпред в кратато долу ниско - някакви много боклучави говорители, които ми прецакват изцяло музиката в колата. Въпроса ми е, какво да сложа там. Среди? Високи? Ниски? Марка? Модел?
...дано този път се изразих по-добре
Накратко, отпред в огледалата имам пищялки - някакви си DLS.
Отзад в джобовете имам елипси - някакви си DLS.
И отпред в кратато долу ниско - някакви много боклучави говорители, които ми прецакват изцяло музиката в колата. Въпроса ми е, какво да сложа там. Среди? Високи? Ниски? Марка? Модел?
...дано този път се изразих по-добре

- pits
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: е30
- Детайли за колата: е39
Re: Какво да избера? (Е30 отпред в краката)
Другият варянт е правят ти едни нови кори с място за колони(отливка) 16 см, използваш обема на вратата и пееш.
3 мнения
• Страница 1 от 1