Mнения за усилвател и субуфер BLAUPUNKT

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Mнения за усилвател и субуфер BLAUPUNKT

Мнение от Toneloker » 06 Ное 2009, 21:17

Колеги да попитам, какво мислите за субуфер BLAUPUNKT GTB-1200 и усилвател BLAUPUNKT GTA-460. Да ходя ли утре да ги купувам?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Re: Mнения за усилвател и субуфер BLAUPUNKT

Мнение от sean-john » 06 Ное 2009, 21:32

Колега този Суб си го бях купил преди време... единственото му приложение беше да го продам веднага... просто не си заслужава грам,незнам какво искаш да постигнеш като музика,но определено за тези пари има по качествени неща... за усилвателя нямам пряк контакт немога да изказвам мнение.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Toneloker » 06 Ное 2009, 21:45

sean-john написа:Колега този Суб си го бях купил преди време... единственото му приложение беше да го продам веднага... просто не си заслужава грам,незнам какво искаш да постигнеш като музика,но определено за тези пари има по качествени неща... за усилвателя нямам пряк контакт немога да изказвам мнение.

Днеска ги слушах в на 1 приятел колата и вадеха приличен звук. Работата е там, че не съм запознат
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 06 Ное 2009, 22:09

Е ако ти се е строил добре звука ;) въпрос на вкус,все пак аз бих предпочел този басс http://www.ljclub.net/ >>> кутий/боксове>>>Бас-бокс 250 вата - 135 лева Високоговорител Boscmann ZX-122XPRO но избора си е твой :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 06 Ное 2009, 23:18

Правих сравнение на един такъв с моя - закачени на моя усилвател - на 150Вата на 4Ома
Блаупункта направо щеше да се пръсне, кривеше, и не даваше ниските честоти
Моят 30см Пайнер - 307D4 - имаше го до скоро, а вече и новото поколение на същия сайт - сложен в някакъв цилиндър (какъвто имах) - е направо няма какво да говоря - разликата е огромна (а пайнера може още доста :mhihi: ) - вярно много повече тресе, ама за тази цел с настройките и става перфект (е не е Хай-Енд ;) )
Ампа ще свири, но не влагай някакви надежди големи - по-добре си харесай някой втора ръка от горепосочения сайт (или друг подобен, или от човек във форума - продава) и ще ти дойде и по-евтино, а и много по-яко и качествено.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Toneloker » 06 Ное 2009, 23:42

dokie написа:Правих сравнение на един такъв с моя - закачени на моя усилвател - на 150Вата на 4Ома
Блаупункта направо щеше да се пръсне, кривеше, и не даваше ниските честоти
Моят 30см Пайнер - 307D4 - имаше го до скоро, а вече и новото поколение на същия сайт - сложен в някакъв цилиндър (какъвто имах) - е направо няма какво да говоря - разликата е огромна (а пайнера може още доста :mhihi: ) - вярно много повече тресе, ама за тази цел с настройките и става перфект (е не е Хай-Енд ;) )
Ампа ще свири, но не влагай някакви надежди големи - по-добре си харесай някой втора ръка от горепосочения сайт (или друг подобен, или от човек във форума - продава) и ще ти дойде и по-евтино, а и много по-яко и качествено.

Мисля да взема 2 субуфера. Мислех за alpine, но не знам дали за 500-600 лева може да се намерят 2 добри субуфера и усилвател. :roll: Казва ли са ми, че били бая скъпи.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 07 Ное 2009, 11:29

Ами не съм гледал Алпайн, защото хубавите като цяло са ми скъпи - избирах си между Херц и Пайнер и взех Пайнера - обемите в които работи варират доста, а и го пробвах преди да го взема и ми хареса звука. Като решиш да взимаш чуй кое как свири на един и същи плеър, песен и амп и избери. За усилватели мисля, че е достатъчно марката да е по-сериозна, да има някои настройки (инфрасоник филтър, лоу-пас и др. за моя примерно http://www.hifi-pictures.net/base-car-a ... 19/amp.htm) и реалната мощност да те удовлетворява.

Назад към Car аудио и видео