Intravee II - MP3 решение със CD Text

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535D 2012

Intravee II - MP3 решение със CD Text

Мнение от skp » 09 Окт 2009, 23:53

Знам, че доста се е писало по въпроса за възможните МП3 решения в автомобила, но бих искал да ви споделя мнение и за Intravee II. Притежавам го от около 2 месеца и съм страшно доволен. Препоръчвам го на всички, които искат МП3 звук със CD Text. Ефекта е най-голям за тези, които са с навигация. Изписват се имената на песните, албума и изпълнителя. Самото устройство е само преходник така да се каже и само по себе си не може да свири МП3-ки. трябва ви CD changer Alpine или iPod. Аз лично съм със CD changer. Признавам, че купувайки changer и Intravee II излиза малко солено, но за тези, които вече си имат iPod, не е тaкова набутване. Хубавото е, че управлението от волана си работи и за разлика от другите преходници, работи бързо. Просто всички други преходници, които съм виждал досега не поддържат CD Text и работят с бавната М-Bus. Този ползва бързата Ai-Net шина и конвертира до I-Bus на BMW.
И най-накрая ще спомена, че има една много приятна екстра за тези, които са с навигация. Часовника на колата се синхронизира постоянно с часовника на сателитите. В резултат, на което е супер точен.
За повече информация http://www.intravention.co.uk/

P.S. Искам да спомена, че не съм разпространител на устройството и по никакъв начин нямам финансова изгода от реализацията му на пазара.

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Re: Intravee II - MP3 решение със CD Text

Мнение от Icco » 10 Окт 2009, 0:42

Аз да ви открехна само на малката подробност която включва използването това устройство и iPod / iPhone каквито и да са от 2008 година нагоре!
Ще останете разочаровани когато ви се изпише на екрана Charging is not supported by this device :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535D 2012

Re: Intravee II - MP3 решение със CD Text

Мнение от skp » 13 Окт 2009, 8:38

Е това е нормално, просто Apple промениха устройствата. Купува се един адаптер за зареждане за 20-30лв и готово.

Назад към Car аудио и видео