Предложения за говорител ( Бас ) за кутия 62 литра
Модератор: Icco
12 мнения
• Страница 1 от 1
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Предложения за говорител ( Бас ) за кутия 62 литра
Такава имам, изкопах я от мазата, масивна 15 килограмова кутия от 3см дебело дърво. Дупката е за 8", зеге си имам и то ще играе.
Дайте предложения за говорител, който да свири в 63 литра
После и усилвател ще си купя (този път няма да е Тъндър мухахах)
п.с. абе обем на паралелепипед (нали това е продълговат квадрат) се смята 51 см х 37 см х 33 см = 62271 см3 = 62 литра
да не сгрешим работата
Дайте предложения за говорител, който да свири в 63 литра

После и усилвател ще си купя (този път няма да е Тъндър мухахах)

п.с. абе обем на паралелепипед (нали това е продълговат квадрат) се смята 51 см х 37 см х 33 см = 62271 см3 = 62 литра
да не сгрешим работата

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
- vicho
- старши ентусиаст
-
- BMW_Carnivor3
- Потребител
-
- Кара: на слепо
- Мечтае да кара: какъвто и да е Хаман
За 'яко млатене' както казва колегата препоръчвам Pioneer /това за по нормалните цени/ и за плътен и хубав мек бас Lanzar/JBL .... усилвателя ще е според говорителя ... малко по-силен в РМС от говорителя за да го храни напълно и да не грее , и омовете играят ..... всичко без Magnat & Thunder /това не са марки/ .... но попринцип за всеки говорител си има специфична кутия и литраж .... така че като търсиш говорител гледай кой за какъв обем е препоръчан ..... а ако ти се набиват повечко пари ..... JL е истината но 1 10-тка е 800-900лв
за сметка на това ...... лудница
успех .... просто съвет ... Icco специално тия работи ги разбира най-много ... говори с него на ЛС но според мен за обема ще ти каже същото ..... всеки говорител си е за определен обем и кутия !!!

успех .... просто съвет ... Icco специално тия работи ги разбира най-много ... говори с него на ЛС но според мен за обема ще ти каже същото ..... всеки говорител си е за определен обем и кутия !!!

За тая кутийка един Hertz ES 300(170лв) + усилвател Kenwood KAC-6203(240лв),Басрефлекса да е 75/200,ще се получи доста добро звучене.
Добра комбинация е и Alpine SWR-1242D (250лв) + усилвател моноблок Alpine MRP-M500 (300 лв)или Kenwood KAC-8104D (300лв),пак с такъв рефлекс.
За млатенето бих предложил Ground Zero GZTW30T (225лв) + усилвател Pioneer GM-5300T (290 лв).
Кабелите е хубаво да бъдат поне 16 квадрата + едно кондензаторче 1 фарад Dietz 21204 или Dragster DP702(100-120лв).
Аз лично бих избрал втората комбинация Alpine-то с усилвател Kenwood.
Добра комбинация е и Alpine SWR-1242D (250лв) + усилвател моноблок Alpine MRP-M500 (300 лв)или Kenwood KAC-8104D (300лв),пак с такъв рефлекс.
За млатенето бих предложил Ground Zero GZTW30T (225лв) + усилвател Pioneer GM-5300T (290 лв).
Кабелите е хубаво да бъдат поне 16 квадрата + едно кондензаторче 1 фарад Dietz 21204 или Dragster DP702(100-120лв).
Аз лично бих избрал втората комбинация Alpine-то с усилвател Kenwood.
- vicho
- старши ентусиаст
-
Насочил съм се към Граунд Зерото, от това, което чета нагоре-надолу, всички направо го боготворят тоя бас. Явно има защо
В предишната кола имах Пайниър 307Д2 с усилвател тъндър, свиреше прилично, докато не изгоря усилвателя.
Тъндър повече не, както и Ицо ме посъветва и каза, че после ще се продават и ги продадох де.
Та така, този път, качество, веднъж се купува.
В предишната кола имах Пайниър 307Д2 с усилвател тъндър, свиреше прилично, докато не изгоря усилвателя.

Та така, този път, качество, веднъж се купува.

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
vicho написа:.............Та така, този път, качество, веднъж се купува.
ше са сетиш ма късно

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- vicho
- старши ентусиаст
-
RSxRacer написа:vicho написа:.............Та така, този път, качество, веднъж се купува.
ше са сетиш ма късно
никога не е късно, вътре не съм (с парите), така че ...

този проект по-сериозно!

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Щом си решил този проект да е сериозен направо взимай бас и си прави кутия по него.И да ти е мирна главата после 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
vicho написа:RSxRacer написа:vicho написа:.............Та така, този път, качество, веднъж се купува.
ше са сетиш ма късно
никога не е късно, вътре не съм (с парите), така че ...![]()
![]()
този проект по-сериозно!
така трябва да е

Сега по темата малко и от мен.Зеротата са наистина доста добри говорители,но и цените им са малко по-дебелец.Ако не искаш да разглобяваш колата няма смисъл от чак такъв говорител.Пайнера ти също не е лош варянт и ако не си продал твоя или не си го осъкатил по някакъв начин си го ползвай него.
Съвет за тия работи точен немога да ти дам понеже аз съм малко изкривен към SQ а там в нормален ценови клас освен херц друго няма.За Алпин като качество също има доста варянти,но за мен истината е в ДЛС ОА12 и въпреки,че има и други като марка и пари ДЛС-чето на мен най-ми допада като звучене

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Вичо, не знам какво ще правиш но гледай да го направиш като хората !!!
Като се видим (дай боже) тази година на Ахтопол те искам да си готов и да озвучаваш мероприятието
Като се видим (дай боже) тази година на Ахтопол те искам да си готов и да озвучаваш мероприятието

12 мнения
• Страница 1 от 1