Въпрос относно Car Audio осветление ?

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Потребител
Аватар
Кара: на слепо
Мечтае да кара: какъвто и да е Хаман

Въпрос относно Car Audio осветление ?

Мнение от BMW_Carnivor3 » 29 Май 2009, 20:42

Значи на 2-3 места засичах готови бас боксове и ми направи впечатление че на самия говорител беше залепен 1 кръг който свети ярко синио или сиво и пулсира с ход-а на бас-а .... на няколко места търсих отделно само тези диоди ли са нямам представа точно .... представете си говорителя и около него по окръжността му захванато това нещо за което говоря .... интересува ме някой може ли да ме насочи откаде мога да намеря това осветление защото си направих 1 готин бокс но нямам никакво осветление а това е доста ефектно .... някакви сайтове или магазини по заредени с такива джиджавки .... благодаря предварително на всички и се извинявам че нз точното найменование на този чарк и обяснявам малко като 2-рокласник :С

Освен това някой ако има останало парче плексиглас 50 на 50 сантиметра с дебелина 8-12мм и не му трябва нека ми обяви ценичка на ЛС .... много ми трябва такова парче а в бриколаж и практикер има само 4мм дебелина което ми е малко .... в по големите фирми такива малки парчета няма .... мс и тук предварително

Потребител
Аватар

Мнение от lubopitko » 31 Май 2009, 1:11

2*4=8, а 3*4=12 кат са едно зад друго никой нема да разбере дали са две или три и се реже лесно а межу тях може да сложиш мрежа гравюра или картинка и с осветлението вътре 3д ефекта е като риби и мехурчета в аквариум а формата и литрите на съда к пъти по пи до къ излезе от същия порядък всъщност това не е от значение визията е първостепенна

Потребител
Аватар
Кара: на слепо
Мечтае да кара: какъвто и да е Хаман

Мнение от BMW_Carnivor3 » 31 Май 2009, 11:15

колега пробвал съм го и това за което говориш но не се получава ..... ако са 2 парчета 1 до друго както казваш това което е от вътрешната страна се пука още от 1-вото усилване на 14-16 .... а попринцип слушам до към 30-35 .... именно затова търся над 8мм дебелина .... знам че има просто по по-големите фирми са тия дебелини а там са все големи парчета ...... затова ако на някой му е останало парченце 50*50см 8-12мм дебелина нека пише на лс :)

мс се пак колега за идеята ;)

Назад към Car аудио и видео