от къде да фана ток за CD-ключ
Модератор: Icco
5 мнения
• Страница 1 от 1
- yulian4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kola
- Мечтае да кара: Stelt
- Детайли за колата: BMW
от къде да фана ток за CD-ключ
понеже гръмнах оригиналните изводи и ся няма ток в тях пук и не знам къде е проблема не е в бушоните
та дайте алтернатива от къде да фана тока и траа ли кабела на сидито дет се използва за включване след полу контакт да го свържа дирекно със другия към +
та дайте алтернатива от къде да фана тока и траа ли кабела на сидито дет се използва за включване след полу контакт да го свържа дирекно със другия към +
Последна промяна yulian4o на 23 Ное 2008, 22:53, променена общо 1 път
BMW e kolata
Blondinka e jenata

Blondinka e jenata

- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
да трябва да вържеш и двата кабела от сд-то на твърд +като мернеш с мултицета преди и след като завъртиш ключа трябва да има ток
нали ако искаш сд-то да работи винаги

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Преместих я в "Car Аудио и Видео" раздел.
По темата мисля ,че е най удачно да си възтановиш оригиналната инсталация за музиката.
По темата мисля ,че е най удачно да си възтановиш оригиналната инсталация за музиката.

- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
послушай човека и си смени кабелите на оргиналната инсталация, а ако много не ти се занимава, тогава най-добре си вземи + директно от акумулатора а минус ако не ти се занимава е краен случай може от купето някъде, само да прави хубав контакт
- suravia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325tds
Cyberloner написа:послушай човека и си смени кабелите на оргиналната инсталация, а ако много не ти се занимава, тогава най-добре си вземи + директно от акумулатора а минус ако не ти се занимава е краен случай може от купето някъде, само да прави хубав контакт
но си сложи и бушон за всеки случаи

Облицовки на сгради с ал.композитни панели(etalbond)

5 мнения
• Страница 1 от 1