Предложете среден клас 13см. говорители за отпред Е36 ...>
Модератор: Icco
15 мнения
• Страница 1 от 1
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Предложете среден клас 13см. говорители за отпред Е36 ...>
Здравейте, тези дни мисля да ходя до Техномаркет или някое място за Аудио Техника и да взема нови Говорители за Е36-цата, отпред долу в краката, искам да сменя Блаупункт-а който е в момента с една идея по силно, 13см. са говорителите, но като гледам има голям избор на тази цена, а цената към която съм се ориентирал е около 40-50-60лв.
Та кажете според Вас за тези пари кое е най доброто.
Благодаря.
Та кажете според Вас за тези пари кое е най доброто.
Благодаря.

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Колега ако искаш наистина качествени колонки за отпред си вземи тези, малко са скъпи но са добри но ги няма в техномаркет: Alpine SPE-13CS - 142 лв
Аз ще си взема такива + още много шукараики и ще си сменям цялата музика на колата.
Щото за тея пари които си казал мисля че освен ЕЛИТ или SANYO незнам какво друго можеш да вземеш.
Аз ще си взема такива + още много шукараики и ще си сменям цялата музика на колата.
Щото за тея пари които си казал мисля че освен ЕЛИТ или SANYO незнам какво друго можеш да вземеш.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- skate
- младши ентусиаст
-
- angelj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325tds, 325Cic, 330Ci M, E39 525i M
- Мечтае да кара: M6
Вчера ходих в един магазин(мислех че е нещо като дилър на Пайъниър) по същия въпрос, човека там ми предложи Сони,било по-мощно от Пионера.Цената и на двете им беше около 45лв.
- skate
- младши ентусиаст
-
angelj написа:Вчера ходих в един магазин(мислех че е нещо като дилър на Пайъниър) по същия въпрос, човека там ми предложи Сони,било по-мощно от Пионера.Цената и на двете им беше около 45лв.
кой модел на SONY ...,
- angelj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325tds, 325Cic, 330Ci M, E39 525i M
- Мечтае да кара: M6
skate написа:angelj написа:Вчера ходих в един магазин(мислех че е нещо като дилър на Пайъниър) по същия въпрос, човека там ми предложи Сони,било по-мощно от Пионера.Цената и на двете им беше около 45лв.
кой модел на SONY ...,
не знам брато. човека каза че били 35 вата, а Пионера 25 или 30 вата за горе-долу същата цена.предполагам че ги има масовоо на пазара
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
А пита ли го човека тия 35 вата реално като ги изсвири колко гаранция дава, че кат ги питаш така почват да сочат другия рафт с другите цени.angelj написа:не знам брато. човека каза че били 35 вата, а Пионера 25 или 30 вата за горе-долу същата цена.предполагам че ги има масовоо на пазара
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Въпроса ми към всички вас , спорещите е :
Как мислите дали има някаква разлика между фабричната Нокиа и това което искате да си купите , и ако има дали не е в полза на нокията ??
После колкото и да се мъчите с колонки долу в краката, каквито и колони да слагате разликата е никаква !!!
Единсвеното което си заслужава да се смени, е говорителчето за високите във вратите , всичко останало е безмислено !!!!!
Ако някой иска звук и предна линия, както трябва да се нарече , то се сваля кората и се слагат говорители на нея при това 16-ки компоненти и това е!!!
Всичко останало е БЕЗМИСЛЕНО !!!!
Как мислите дали има някаква разлика между фабричната Нокиа и това което искате да си купите , и ако има дали не е в полза на нокията ??
После колкото и да се мъчите с колонки долу в краката, каквито и колони да слагате разликата е никаква !!!
Единсвеното което си заслужава да се смени, е говорителчето за високите във вратите , всичко останало е безмислено !!!!!
Ако някой иска звук и предна линия, както трябва да се нарече , то се сваля кората и се слагат говорители на нея при това 16-ки компоненти и това е!!!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Абсолютно си прав, но законите са такива. Първо сменяш оригиналните с някакакви "маркови" за 50-60 лева, след това разбираш, че те нямат нищо общо с реалността и прибавяш по стотина лева, и една сутрин като се събудиш си получил видение, че без онези големите неща в багажника работата не ставаIcco написа:...................

Icco написа:...Ако някой иска звук и предна линия, както трябва да се нарече , то се сваля кората и се слагат говорители на нея при това 16-ки компоненти и това е!!!
Били обяснил по подробно? Благодаря...
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Chapai написа:Icco написа:...Ако някой иска звук и предна линия, както трябва да се нарече , то се сваля кората и се слагат говорители на нея при това 16-ки компоненти и това е!!!
Били обяснил по подробно? Благодаря...
Ами няма какво да обяснявам горе във вжните теми има една с караудио проекти там е моя а и не само моя проект и може да се види кое как е правилно да се направи за да се очаква звук в колата
15 мнения
• Страница 1 от 1