Съвет за музичка
Модератор: Icco
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0d '13
- Мечтае да кара: М-power
Аз махнах нокийте, сложих преходници и нови добри елипси и съм доволен, е не ме чуват съседите, но в колата е доста прилично. Зависи колко парички ти се дават и какво искаш са постигнеш.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Някои от София може ли да каже има ли някъде преходници на Hama за Е36,преди време беше споменато за подлеза на ЦУМ (или НДК)... 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
Biggy написа:Аз махнах нокийте, сложих преходници и нови добри елипси и съм доволен, е не ме чуват съседите, но в колата е доста прилично. Зависи колко парички ти се дават и какво искаш са постигнеш.
от къде си купил преходници за задните колони че иам елипси пък не ми се реже...
- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
mla86 написа:от къде си купил преходници за задните колони че иам елипси пък не ми се реже...
имам човек в Медицинска академия, от сфетофара на Георги Софийски завиваш по К.Иречек, на около 150 м в ляво в едно гаражче се намира сервиз за аудио и видео. Сашо се казва момчето. Читаво работи.
- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Само ме притеснява като се опъне мембраната да не упира в самите фланци ....... Не съм виждал точно какво представялват за това се притеснявам
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3