Музика в е36 купе - каква ??
Модератор: Icco
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Re: ре:
Ачо написа:В момента ми правят тунинг за музиката точно в Тояга и не знам защо така са те посъветвали, но като отидеш пак ги питай за Плевенското БМВ Е36 320 купе, което се прави в момента.
Като цяло идеята е 3-компонентна система отпред, 2 компонентна система отзад, като басовите говорители на компонентните са 17 см. 12" бас вграден в багажника, централен бисокоговорител с влю. усилвател и 6 канален усилвател! Вратите се преработват коренно! Ако дадеш мейл ще ти пратя снимки как се тунингова, за да добиеш по-ясна представа, защото пробвах да ги постна, но са правени с К800 и са много големи!
v. a .dimitrov @ gmail.com
еми тогава откривахме топлата вода с тях в е36ците .... сега като ми пратят снимките на е46цата ще пусна и аз една тема ...
тя беше там до миналата седмица ... седя месец и кусор може да си я видял
едит: тва май са не беше до мене адресирано ама нищо ехехх тая температура съвсем ме е уморила
Последна промяна Sharo на 17 Ное 2006, 17:57, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Ачо написа:В момента ми правят тунинг за музиката точно в Тояга и не знам защо така са те посъветвали, но като отидеш пак ги питай за Плевенското БМВ Е36 320 купе, което се прави в момента.
Като цяло идеята е 3-компонентна система отпред, 2 компонентна система отзад, като басовите говорители на компонентните са 17 см. 12" бас вграден в багажника, централен бисокоговорител с влю. усилвател и 6 канален усилвател! Вратите се преработват коренно! Ако дадеш мейл ще ти пратя снимки как се тунингова, за да добиеш по-ясна представа, защото пробвах да ги постна, но са правени с К800 и са много големи!
ми дай ги на "godlama at yahoo dot com"

аз ще ги конвертна и ще ги кача, да ги има.
и само не разбрах, 3 компонентна отпред, освен основните 17-ки какви са другите 2?
и аз отзад не разбрах какво точно слагаш, само един бас? за вратите отпред знам, искат към 160 кинта за двете.
а в коя тояга я правиш? аз бях в тази дето е в студентски град...
и не че нещо ма колко пари ти искат за тая системка

п.с. дерат якичко там, гледах същите неща които ми предлагат, които ги има в технмаркет чисто нови СЪЩИте с по 30-50 лева надолу на бройка .. нещо са се ояли...

- Sharo
- старши ентусиаст
-
t0sh написа:Ачо написа:В момента ми правят тунинг за музиката точно в Тояга и не знам защо така са те посъветвали, но като отидеш пак ги питай за Плевенското БМВ Е36 320 купе, което се прави в момента.
ми дай ги на "godlama at yahoo dot com"![]()
аз ще ги конвертна и ще ги кача, да ги има.
и само не разбрах, 3 компонентна отпред, освен основните 17-ки какви са другите 2?
и аз отзад не разбрах какво точно слагаш, само един бас? за вратите отпред знам, искат към 160 кинта за двете.
а в коя тояга я правиш? аз бях в тази дето е в студентски град...
и не че нещо ма колко пари ти искат за тая системкамай към 2 бона отиде като те слушам...
п.с. дерат якичко там, гледах същите неща които ми предлагат, които ги има в технмаркет чисто нови СЪЩИте с по 30-50 лева надолу на бройка .. нещо са се ояли...
aз мойта я правих при тия в слатина ... ходи там да чуеш и тяхното предложение ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Sharo написа:А ще се извинявам явно.Професионална работа бих казал.Но като концепция това не става.Поне 2броя 12инчови баса.body написа:Лъха на Евтино!!! Стига ли ти??? Нали знаеш за евтиното.Предполагам че Е46цата е и толкова мощна.Има такъв термин за такива коли КАМУФЛАЖ.
http://www.toyaga.org/bg/gallery/subaru/subaru%202006
http://www.toyaga.org/bg/gallery/subaru/subaru%202006/index_html/816/816
аз съм с МТХ ама идеята е същата
пък и тука мериме кое свири качествено не кое е скъпо или евтино
е верно, е че много евтино и много хубаво няма ....ама все пак
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
From: Angel Georgiev
Sent: Fri 11/17/2006 9:29 AM
T
Subject: E36 coupe - audio
Your message did not reach some or all of the intended recipients.
Sent: 11/17/2006 9:29 AM
The following recipient(s) could not be reached:
Дай пак че виж какви съобщения получавам вместо снимките
Sent: Fri 11/17/2006 9:29 AM
T
Your message did not reach some or all of the intended recipients.
Sent: 11/17/2006 9:29 AM
The following recipient(s) could not be reached:
Дай пак че виж какви съобщения получавам вместо снимките
Последна промяна Icco на 17 Ное 2006, 14:36, променена общо 1 път
- t0sh
- старши ентусиаст
-
това ми е мейла, и си работи - може би си закачил повече от 5-10 Мб и по пътя или твоя мейл ги филтрира.. закачи ги на части по 3-4 Мб макс и ще мине
и моля ти се едитни си поста (или някой мод плс) и махни мейла ми написан в едно - нарочно го пуснах разделен, щото иначе милионите спамбот-емайл-събирачи ще ме логнат за 0 време...

и моля ти се едитни си поста (или някой мод плс) и махни мейла ми написан в едно - нарочно го пуснах разделен, щото иначе милионите спамбот-емайл-събирачи ще ме логнат за 0 време...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
и при мен го пише същото
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
РЕ:
Пратих ги на Тош!
Утре ще пратя още 2 порции:)
- t0sh
- старши ентусиаст
-
Re: РЕ:
Ачо написа:Пратих ги на Тош!
получено

мога ли да ги конверттна и постна тука, или не са публични? да питам за всеки случай

и Ачо - това от твойта кола ми се вижда да е май?

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
Re:
Тош, няма проблем - пускай ги! Моя е колата - да:)
- t0sh
- старши ентусиаст
-
пускам де, изчаках Ачо да си каже все пак, колата и снимките са негови не мои
та мммалко си поиграх, и със снимките и с естетиката колкото може, но реших да не ги закачам оттук защото са по максимум 3 на мнение и щеше да стане салата
уф офрума не даде да има 2 една до друга
едит: преебааме го
както и да е, поред, първо чаркове, после снимки от колата, общо взето
max 640x480 конвертнати, фор йор плежар (нот рибб'д)

колата:

та мммалко си поиграх, и със снимките и с естетиката колкото може, но реших да не ги закачам оттук защото са по максимум 3 на мнение и щеше да стане салата

едит: преебааме го

както и да е, поред, първо чаркове, после снимки от колата, общо взето

max 640x480 конвертнати, фор йор плежар (нот рибб'д)

колата: