Инфо?
Модератор: Icco
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Единствения ми коментар може да бъде, че Кларион не са това което бяха....
Между другото аз (а и повечето ми приятели) не се оплаквам от прескачане на Пайнер-а
Като казвам това не значи че го ценя повече от Алпайн или Кларион ама като слушам новите модели на Кларион нещо не бих дал толкова пари за такова качество...
Между другото аз (а и повечето ми приятели) не се оплаквам от прескачане на Пайнер-а

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Новите модели на Кларион са пълен шит, да ме извиняват тези които вече са инвестирали в такава марка но това е факт, ако се интересуваш от караудио и ти е интересно ще разбереш какво имам предвид.
8400 на пайнер е много висок клас, не виждам смисъл да инвестираш в него при положение че няма да правиш дъндания в колата.
Има много добри варианти като 5500 или 5530, зависи какво ти е осветяването в купето (БМВ е червено значи 5530).
Алпин е страхотна музика факт! Но цените на алпин са малко зверски и пак се връщаме там, че с говорителите, с които си сега няма да има смисъл да набиеш над 1000лв. само за плейър.
Туртурело, пич не си прав за МР3 формата, мога да ти го демонстрирам само с един диск, за съжаление, значи диска е записан професионално и звучи с качеството с което звучат записите от студиото, няма загуби, няма глъхнене, няма такива проблеми... мерено е в студио АХАТ с професионална звукозаписна техника. Гарантирам ти че може да се постигне качество на МР3 = качество на оригинално СД. Друг е въпросът колко време ще ти отнеме да го направиш!
8400 на пайнер е много висок клас, не виждам смисъл да инвестираш в него при положение че няма да правиш дъндания в колата.
Има много добри варианти като 5500 или 5530, зависи какво ти е осветяването в купето (БМВ е червено значи 5530).
Алпин е страхотна музика факт! Но цените на алпин са малко зверски и пак се връщаме там, че с говорителите, с които си сега няма да има смисъл да набиеш над 1000лв. само за плейър.
Туртурело, пич не си прав за МР3 формата, мога да ти го демонстрирам само с един диск, за съжаление, значи диска е записан професионално и звучи с качеството с което звучат записите от студиото, няма загуби, няма глъхнене, няма такива проблеми... мерено е в студио АХАТ с професионална звукозаписна техника. Гарантирам ти че може да се постигне качество на МР3 = качество на оригинално СД. Друг е въпросът колко време ще ти отнеме да го направиш!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
Nasti написа:Туртурело, пич не си прав за МР3 формата, мога да ти го демонстрирам само с един диск, за съжаление, значи диска е записан професионално и звучи с качеството с което звучат записите от студиото, няма загуби, няма глъхнене, няма такива проблеми... мерено е в студио АХАТ с професионална звукозаписна техника. Гарантирам ти че може да се постигне качество на МР3 = качество на оригинално СД. Друг е въпросът колко време ще ти отнеме да го направиш!
Така да

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Цветчо ти нищо не каза пич, в БГ няма кола със музика на 80 000 Евро та квото ще да става 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
hahah
заслужават си парите ако си луд както повечето от бг ния сме големи газари тук .такава музика за толкожа кинти си струва ако сси маниак.а за мp3 по злее ор сд ама някои фирми разработват мп3 с много добро качестжо по4ти не се разли4ача от сд . 

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2