Елипси
Модератор: Icco
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
алоу разбирачите
единия има кола фантом с мноо яка музика .. другия има приятели разбирачи къде направили 1 туба и на тфа ларви сабират
иначе цените ги видях но не мисля да си го взема от тука
и все пак ако реално са толко мощни колко ги дават има шанс да издържат на усилватело .. оти скоро туба нема да имам ( по основателни причини он си знае кои е
разбирачо)

единия има кола фантом с мноо яка музика .. другия има приятели разбирачи къде направили 1 туба и на тфа ларви сабират

и все пак ако реално са толко мощни колко ги дават има шанс да издържат на усилватело .. оти скоро туба нема да имам ( по основателни причини он си знае кои е

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
bam-bam написа:алоу разбирачите![]()
единия има кола фантом с мноо яка музика .. другия има приятели разбирачи къде направили 1 туба и на тфа ларви сабират![]()

уби ги ..

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
bam-bam написа:алоу разбирачите![]()
единия има кола фантом с мноо яка музика .. другия има приятели разбирачи къде направили 1 туба и на тфа ларви сабират![]()
и все пак ако реално са толко мощни колко ги дават има шанс да издържат на усилватело .. оти скоро туба нема да имам ( по основателни причини он си знае кои еразбирачо)
Ти ако не тънеше постоянно нещата до стотна от стотната на стотинката и не те беше постоянно страх да не се преебеш щеше отдавна да слушаш убава музика.
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
йайай The_Ancient много точно го каза ама такъв си е Мето малко се цигани иска ем убаво ем евтино ем да не се преебе ем да е на далавера ем да се запази колата оригинал и накрая от 312312 стола на земята
мето недей го дава толкова стиснато де нали си чорбаджия в клубчето отпусни му края веднъж се живее ... Живота е прекрасен на 27 

...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
The_Ancient написа:bam-bam написа:алоу разбирачите![]()
и все пак ако реално са толко мощни колко ги дават има шанс да издържат на усилватело .. оти скоро туба нема да имам ( по основателни причини он си знае кои еразбирачо)
Ти ако не тънеше постоянно нещата до стотна от стотната на стотинката и не те беше постоянно страх да не се преебеш щеше отдавна да слушаш убава музика.
баце парите са си мои ше си прая кот искам нали

като земе мама и тате да ми дават може да сам ларж така секи знае .. ехх студенски живот прекрасен живот друго си е да си младеж и да си фиешан

иначе не беше въпрос на тънене а на доуточняване видехме чухме океи разбрахме се да праим и ... пръц

или освен да ви се моля на колене о БОГОВЕ на музикалната индустрия за да ми напраите туба ... казал сам с деца само на кино ше ода вече

иначе за човека с бмвто фантом дет само тои виждал с яката музика ... живота е прекрасен и на повече от 27

п.п. няма нужда да занимаваме форума с моите проблеми питах нещо конкретно отговорихте пак и за 40-50 кинта колко свират толко неам пари да си купя по убафо .... нещо се скарах с наще и ми резнаха квитанциите

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Я кажи как си изкарваш парите не беше ли точно в семейния бизнес
Тръгни сам да градиш кариера и тогва можеш да говориш че правиш нещо сам
Иначе за 50 лева убаво нема

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
bmw_e36_fen написа:Я кажи как си изкарваш парите не беше ли точно в семейния бизнесТръгни сам да градиш кариера и тогва можеш да говориш че правиш нещо сам
Иначе за 50 лева убаво нема
баце казах ти да не се обясняваме тука

можеби си мислиш че знаеш всичко ама за толко години съм се научил че мълчанието и пълната заблуда на противника са злато

така че не ми говори на мене за градене ... слагаш парата на масата и те светкам как се гради мога и да го докажа
и все пак виж линка които сам дал с цени народни пък ти нали си бизнесмен купи си от тука

п.п. иначе немам нищо против да си лафим на ЛС .. аз нема за къде да бързам да ставам утре мога да ти отделя цялата нощ
п.п. и все пак разбрах това което ме интересуваше няма нужда повече да се спами темата даже може да се заключи

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Дам прав си отклонихме се ти си си прав за себе си аз съм си прав за мен
МИР

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2