музика
Модератор: Icco
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
отказвам се от музика от тоягата ми казаха 4е трябва да слагам само БРАКС и то кат сметна към 7000-8000 лв излиза не ми се дават толкова пари и вика за някви други марки няма смисъл тя 6-тицата си има доста музика само БРАКС може да я подобри незнам си ко аз по хубу да дам за бензин тия пари мерси все пак момчета
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Относно музиките на БМВ имал съм 3 варианта-Бизнес + Хай-Фай колони в е39,Профешънъл+ Хай-Фай колони в Х3 и Профешионал + ДСП +супер хай-фай в е60.Относно първите 2 системи мога да кажа,че за тази цена няма нещо,което да свири по-добре,лично аз ги обожавам,въпреки че определено има мегдан за поставяне на афтермаркет.В момента Е60 ката свири извънземно ама само когато я настроиш точно иначе е пръчка.При афтермаркета нещата зависят най-вече от пари-но съм забелязал,че от един момент почват да се харчат адски много пари,за почти незначителна разлика в звученето.Най-вече трябва да имаш ухо да чуеш разликата,а не да го правиш щото е модно да си с музика за 10бона или за някви награди
A между другото с тия цени на горивата вече не се живее направо,айде автомобилите харчат пренебрежимо малко,ама особено в селското стопанство положението вече е нетърпимо.

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
rasim написа:отказвам се от музика от тоягата ми казаха 4е трябва да слагам само БРАКС и то кат сметна към 7000-8000 лв излиза не ми се дават толкова пари и вика за някви други марки няма смисъл тя 6-тицата си има доста музика само БРАКС може да я подобри незнам си ко аз по хубу да дам за бензин тия пари мерси все пак момчета
e са се излагаме начи

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2