Прекарване на кабели до багажника...

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 21 Май 2006, 11:19

Vento мерси много за инфото :D а тоя кабел от технополис за който говоря ще ми свърши ли работа :?: :D
Изображение

Car Audio Expert
Аватар

Мнение от ProInstall » 21 Май 2006, 11:32

Защо мислиш,че Vento знае за кои кабели става въпрос?
Гледай накрайниците да са метални ако можеш да ги разглобиш виж дали оплетката е солидна (не някакво косъмче) и най вече цената да не е под 15лв.
Вервайте ми...
R&B Audio.com

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vento » 21 Май 2006, 21:24

ProInstall написа:Защо мислиш,че Vento знае за кои кабели става въпрос?
Гледай накрайниците да са метални ако можеш да ги разглобиш виж дали оплетката е солидна (не някакво косъмче) и най вече цената да не е под 15лв.
:yes: Точно така, коУега, наистина не знам какъв е този чинчов кабел, затова и не дадох мнение. Всичко казано по-горе трябва да се види - дали е с метални (желателно позлатени) разглобяеми накрайници, дали има 1 или желателно 2 ката солидна екранировка (едната може да е фолио, другата оплетка), дали е без кослород под изолацията (дааа бе - само лъжат! :evil: ) и най-важното - добър и дебел централен проводник на сигнала! Обаче моят опит показва, че такива прилични кабели не се продават по големите магазини, а само във фирми, специализирани в кар-аудиото.
Затова моят съвет е да се види в такива - примерно ProInstall да каже какви средни варианти има като съотношение цена/качество при тях - знам, че има прилични мисля за под 30лв. А и на DLS не са много скъпи по-простите вариант (не трипъл шилдет незнам си кво си...) :mhihi:
D.
ИзображениеИзображение
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 21 Май 2006, 21:36

благодаря много и на двамата :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vento » 21 Май 2006, 22:22

Значи, малко офтопик, но искам да кажа за колегата ProInstall - значи много го уважавам туй момче, защото е един от много малкото хора, които знае страшно много неща на теория за озвучаването на автомобили, може страшно много напрактика и неведнъж го е доказал, има огромен опит с какво ли не в кар-аудиото, включително и едни от най-скъпите коли в България и най-качествени монтажи (а вече и монтажи извън България), не се надува (като някой... да не споменавам), ако успеете да го попитате културно и интелигентно, може да ви бъде много полезен със информация и съвети. Т.е. с две думи - много полезен човек за всички, които искат да се учат, да напредват и да постигнат нещо в кар-аудиото! Включително и за мен, но и двамата нямаме време да седнем и да говорим...
Единствено не ми харесва, че е малко пристрастен относно продуктите, които предлагат и малко не се съобразява с реалната икономическа и фактическа обстановка в страната... Не може всяка кола да е с DLS, хората искат евтино и да им лумка - Boschmann, Hertz, разни китайски ментета.... Аз пък си падам по Pioneer (и знам защо)... Просто трябва да имаш правилен подход към всеки, който желае да постигне нещо. И бедността не е порок!

:uups: Извинявам се за минутката за реклама, но просто исках да споделя вижданията си, защото смятам, че по тия форуми може да сме си полезни взаимно и да се научи нещо. И то именно от такива хора.
D.
ИзображениеИзображение
Изображение

Car Audio Expert
Аватар

Мнение от ProInstall » 22 Май 2006, 13:19

Такааа. Сега.
Много благодаря за добрите думи на Vento.
Сигурно по постовете ми личи пристрастие, но то е защото съм стигнал до заключението, че това е марката. Vento знае колко коли съм оценил и у нас и в чужбина. Имал съм рядката възможност да направя сравнение между всички марки на Европейският пазар а също така съм работил с повечето марки на нашия (Pioneer, Magnat, Herz, Caliber, DLS, Nakamichi, VIETA, USBlaster, Kenwood Sony и малко Brax, Dynaudio, Oxigen). Вярвайте ми най-показателни са резултатите от състезанията. Препоръчвам DLS, защото искам на финала да останете доволни от дадените средства а не тепърва да търсите кое си заслужава и кое не. Иска ми се скоро на организирам Speaker Party 3, което и ще е своеобразно откриване на новият монтацен център. На това парти ще донесете различни говорители и ще ги сравним при еднакви условия. Ще дам пояснения в отделна тема за какво точно става въпрос, кога и къде. Не искам да ми се сърдите, че препоръчвам DLS, но обичам да играя от печелившият отбор :mhihi:

Може би Vento ще трябва да премести последните два поста в отделна тема. Незнам.
Вервайте ми...
R&B Audio.com

Предишна

Назад към Car аудио и видео