Свързване на Pioneer AVH-P5000DVD
Модератор: Icco
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- idrive
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 535i
- Мечтае да кара: Безаварийно
Re: Свързване на Pioneer AVH-P5000DVD
Аз не съм свързвал ръчната и си гледам филми,но само оригинални DVD-та.DivX все още не съм пробвал.Иначе от флашката не ми чете филми или клипове,само музика.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
stony1 написа:sean-john написа:Колега как става гледането на клипове/филмиаз уж съм на ТИ с техниката,но тва плеърче ме скапа... когато сложа двд оригинално или ДивХ излиза 1 надпис на целия екран (нещо си че има опасност за седящите отпред по време на движение )... сега разглеждам книжката ама нищо не намирам...Тръгва ми звука към филма,но картина няма стои си само менюто... и още 1 въпрос от УСБ флашка клипове може ли да се пускат ?
П.с. Пълен кеф няма![]()
2 дена се занимавам с него и пак не всичко е наред
Имаш едик проводник, който се свързва към ръчната спирачка и тогава се появява картина. Направено е с цел да не гледаш докато караш. За да ня се появява надписа свързваш въпросния проводник къмртина маса и си имаш картина постоянно.
П.П. Pioneer имат много добро описание за инсталиране, прочети го внимателно. Ние Българите сме пословични с това, че първо свършваме нещо и ако не станат нещата започваме да четем инструкциите
Мерси колега видях го този кабел... викаш да го свържа към маса (минус) сигорен ли си в думите си,защото в книжката пише,че се връзва плюс-а на ръчната (по точно Power supply side)
П.С. Колега ЗЛАТЕН да си тръгнаха и филмите като вързах кабела за ръчната към масата на самото ДВД... още веднъж БЛАГОДАРЯ на всички колеги за помоща без вас нямаше да се справя

- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Сега гледай къде караш, а не в екрана 

Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2