Да се похваля
Модератор: Icco
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Да се похваля
Закупих си нова музика колеги
Много съм доволен от машинката,направо ми пълни душата,има доста настроики и вади много кристален звук
Не очаквах толко добре да звучи,направо ще ми разцепи колоните,а старото Джеи Ви Си така се мачеше,там свят му се завиваше
Ето това е машината:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/14/13591_862.JPG
Искам да попитам някои от компетентните,този модел Алпинче на със коя серия на Паиниър съответства?

Не очаквах толко добре да звучи,направо ще ми разцепи колоните,а старото Джеи Ви Си така се мачеше,там свят му се завиваше

Ето това е машината:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/14/13591_862.JPG
Искам да попитам някои от компетентните,този модел Алпинче на със коя серия на Паиниър съответства?
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
бат'ка нема серия на пайнер, която да съответства на алпин, освен може би там един от 2200лв, ама не му помня модела.
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
The_Ancient написа:бат'ка нема серия на пайнер, която да съответства на алпин, освен може би там един от 2200лв, ама не му помня модела.
Тука си много далече от истината!!! Alpin с опциите на пионерче което струва 300 лева струва над 450!!!
Ако не вярваш огледай пазара!!!
BMW Service Team
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Пич, аз пазара го гледам всеки ден. Едно CD не опира само до екстри. Абе к'во ти обяснявам нали е 150 лв. по-евтин пионера зимай и слушай.
Еи момчета няма да се караме тука сега,ма да ВИ кажа аз като си избирах новата музичка и бях тръгнал за Паинер,но след като никои Паинер не ми хареса саунда,човека ми предложи Алпина и няма да ВИ казвам каква разлика във звука имаше......
1-Алпина има много повече настроики
2-направо ми разцепва колоните в колата,които преди другите плеари ги палнеха с усилвателя........не се фукам или да хваля Алпина,ама съм много доволен.
Тези като си направя усилвателя(че изгоря един транзистор от повечко"пържене") и като вържа тубата,ще ви кажа как е вече работата
1-Алпина има много повече настроики
2-направо ми разцепва колоните в колата,които преди другите плеари ги палнеха с усилвателя........не се фукам или да хваля Алпина,ама съм много доволен.
Тези като си направя усилвателя(че изгоря един транзистор от повечко"пържене") и като вържа тубата,ще ви кажа как е вече работата

бат'ка нема серия на пайнер, която да съответства на алпин, освен може би там един от 2200лв, ама не му помня модела.
ДОБРЕЕЕЕЕЕ

Не че се заяждам ама я кажи кои модели си сравнявал в еднакви условия .Това което аз съм тествал са 9812RB и 8600МП и просто 8600 го размазва от всякаде.Моето МНЕНИЕ е че Pioneer-a е с по-добра динамика по добри ниски (мен това ме кефи ) докато алпина е по-добри среди и високи но му липсват много ниските.
- Bavarec_PoWer
- Потребител
-
Извинявам се за офф топика, ама какви си тия пайнери е, така казвате на пионера, или ?
BMW само признавам за кола.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Абе вие добре ли сте бе
Цитирам-"Пионера свири кат на баба ми радиоточката!"

Цитирам-"Пионера свири кат на баба ми радиоточката!"
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
madpetio написа:"Пионера свири кат на баба ми радиоточката!"
Аааааа това е размазващо направо в The BEST of

Петьо кой го изтърси това бе ,велик е направо

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Едни пичове каде от 10-15 години само с авто-музики се разправятAGT написа:madpetio написа:"Пионера свири кат на баба ми радиоточката!"
Аааааа това е размазващо направо в The BEST of![]()
![]()
![]()
Петьо кой го изтърси това бе ,велик е направо![]()
![]()

А иначе точния цитат е на БАЧКАТОРА
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
FENKO E34 написа:да обобщя:
-когато alpine,clarion,eclipse направят по-добър плеър от dex-p9r,може да поговоримдо тогава...
пич, плеъра на пионер е много убаф, ама мисля че тия леко го засенчват

http://www.clarion.com/us/en/products/2 ... 42959.html
http://www.alpine-europe.com/content/en ... ceiver.htm
Освен това пионера, който ти си си купил едва ли прилича много на тоя от сайта, в момента става въпрос за неща които един нормален човек в България може да си купи.
The_Ancient написа:FENKO E34 написа:да обобщя:
-когато alpine,clarion,eclipse направят по-добър плеър от dex-p9r,може да поговоримдо тогава...
пич, плеъра на пионер е много убаф, ама мисля че тия леко го засенчват![]()
http://www.clarion.com/us/en/products/2 ... 42959.html
http://www.alpine-europe.com/content/en ... ceiver.htm
Освен това пионера, който ти си си купил едва ли прилича много на тоя от сайта, в момента става въпрос за неща които един нормален човек в България може да си купи.
приятел,радвам се,че се опитваш да ми разясниш нещата,но ще трябва да те разочаровам

сравнявал съм 9255 и dex-p9r на dls iridium 8.3i

DLS MASTER
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2