кажете си мнението за тази комбинация...
Модератор: Icco
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
кажете си мнението за тази комбинация...
Става вапрос за музика в C200 T CDI 'oo (Т-комби) та вапроса мие дали според вас комбинацията от 4 колони(жградени ж оригиналните си места по 4-те врати)(ползвам ги за средните 4естоти)пи6тялки високо натаблото,и в самият багайник басс Pioneer 12' (za nisuk bass) i 2x8' za mid bass са добра комбинация????НАпражил съм го това но търся плеар и музиката тругва.......

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Имам 3500МР с МР3, на 2-3 месеца е, не помня кога точно го купувах има още гаранция. Мисля че ще мога да ти го дам на хубава цена
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Nasti
-
-
Имам 3500МР с МР3, на 2-3 месеца е, не помня кога точно го купувах има още гаранция. Мисля че ще мога да ти го дам на хубава цена.
Аз искам 9400 или най-малко 7400 за това тоя ще го махам
Аз искам 9400 или най-малко 7400 за това тоя ще го махам
Re: кажете си мнението за тази комбинация...
alpine написа:Става вапрос за музика в C200 T CDI 'oo (Т-комби) та вапроса мие дали според вас комбинацията от 4 колони(жградени ж оригиналните си места по 4-те врати)(ползвам ги за средните 4естоти)пи6тялки високо натаблото,и в самият багайник басс Pioneer 12' (za nisuk bass) i 2x8' za mid bass са добра комбинация????НАпражил съм го това но търся плеар и музиката тругва.......
Какъв плеър търсиш.До колко пари?Искаш ли добро MP3?Както си направил музиката мисля ще ти хареса много.И аз бях сложил пищялки,но когато сложих този плеър,се наложи да ги махна.
Nasti това ли е плеара???-- http://www.onlinecarstereo.com/caraudio ... ?sku=12844 ???
какви пари му тарсиш????интересува ме.... а ти лендикар какво предлагаш????
какви пари му тарсиш????интересува ме.... а ти лендикар какво предлагаш????

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Re: кажете си мнението за тази комбинация...
alpine написа:Става вапрос за музика в C200 T CDI 'oo (Т-комби) та вапроса мие дали според вас комбинацията от 4 колони(жградени ж оригиналните си места по 4-те врати)(ползвам ги за средните 4естоти)пи6тялки високо натаблото,и в самият багайник басс Pioneer 12' (za nisuk bass) i 2x8' za mid bass са добра комбинация????НАпражил съм го това но търся плеар и музиката тругва.......
Конфигурацията е супер, но ми се губи МИД БАС-а отпред

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Nasti
-
-
по характеристика е той, но на снимката са объркали, това там е 5500
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2