Проект Car Audio в Е36
Модератор: Icco
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проект Car Audio в Е36
Здравейте на всички
значи и аз като секи маняк се кефя на силна музика и реших да си правя , но понеже не разполагам с средства си копувам нещата едно по едно
Така за сега съм купил :
Този Playar
И два Баса 306 DVC
Идеята ми е какви усилватели и други колони ще ми трябват и какво още друго ще ми трябва за една горе доло прилична музика

Така за сега съм купил :
Този Playar

И два Баса 306 DVC

Идеята ми е какви усилватели и други колони ще ми трябват и какво още друго ще ми трябва за една горе доло прилична музика
Yeah money and cars, Life of a gangsta in world of stars
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
взимай това и ще бушуваш
http://www.amplitron.hit.bg/ca4350s.html

- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: кръгчета
Би ли ми казал за какво точно са ти два баса, един + качествен усилвател моно блок е достатъчен.
По-добре по-малко но да свири добре отколкото другия вариант, ти си знаеш най-добре.
По-добре по-малко но да свири добре отколкото другия вариант, ти си знаеш най-добре.
като оставим на страна,че тия басове/306с/ свирят ужасно,та стигнем до тва,че е безмислено два баса с по 1 амп за тях
като искаш хубав бас на pioneer, да беше взел prs 12 и един амп prs-320.има и мн други варианти,но сега нямам време.кажи какво точно искаш да постигнеш и ще се опитам да ти обясня някои неща

DLS MASTER
- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: кръгчета
Mи може да си вземеш за предната линия конпонентни говорители и за отзат някакви коаксиални като щом искаш да е силно може да си вземеш по-сериозни говорители, ще ги захраниш 4канален усилвател, а баса с моно блок:
Ето ти тука една страница да гледаш различни варианти има усилватели, говорители - всякакви, могат да ти послужат за ориентир и да си намислиш някаква конфигурация
http://www.sonicelectronix.com/cat_29.html
Ето ти тука една страница да гледаш различни варианти има усилватели, говорители - всякакви, могат да ти послужат за ориентир и да си намислиш някаква конфигурация
http://www.sonicelectronix.com/cat_29.html
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
щом не си купил втория не се преебвай. с добра кутия и един е достатъчен за да слушаш силно. усилвателя, за който ти написах струва 820лв. при положение, че си с един бас и искаш да слушаш качествено - http://www.amplitron.hit.bg/ca2100s.html, а ако искаш да те тресе с малко пари, взимай Thunder TCA 2120. първият струва 200лв, вторият е 140.
П.С. намери някой да ти изчисли кутията !
П.С. намери някой да ти изчисли кутията !
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
два баса вързани паралелно 2 по 2 на 2 ома и след тва към яко стъпало, което е стерео но каналите са му вързани в мостов режим тоест става 1 мостово свирещо моно така се прави и така свири ,НО
не вси4ки стъпала могат да работят на 2 ома в мостов режим повечето прегряват и зключват от защитата особено лятно време ,но може да им се направи лек тунинг с което да се отсртани досадното изключване а именно удебеляване с калай на силовите писти и повтаряне на силовите спойки , поставяне на вентилатор (от пц или поидобен) ,и отделяне на термодатчика от радиатора
аз съм тествал на Ланзар модел VIBE1000 , както и на бошманазабравих му номера има ефект и когато усилиш музиката наистина се чува
не вси4ки стъпала могат да работят на 2 ома в мостов режим повечето прегряват и зключват от защитата особено лятно време ,но може да им се направи лек тунинг с което да се отсртани досадното изключване а именно удебеляване с калай на силовите писти и повтаряне на силовите спойки , поставяне на вентилатор (от пц или поидобен) ,и отделяне на термодатчика от радиатора
аз съм тествал на Ланзар модел VIBE1000 , както и на бошманазабравих му номера има ефект и когато усилиш музиката наистина се чува
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2