Скромно не-професионално проектче в Е39
Модератор: Icco
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Скромно не-професионално проектче в Е39
Здравейте
реших да пусна моя тема и да не ползвам на колегата,все пак той си е завършил проектчето,а моето тепърва ще го правя.
първо да кажа компонентите които съм избрал
1.Плеър--- Пайнер п6700мп--- http://www.pioneer.co.uk/uk/products/ar ... index.html
2.Суб-а е---Lanzar 1232d--- http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=OPTI1232D
3.Усилвателя за него.... голяма мъка беше докато избера (все пак финансите изиграха важна роля то за по 1000+ лева бол усилватели
) та----Hifonics BXI-1610d---- http://www.amazon.com/Hifonics-Brutus-B ... B001R7XLG0
4.Кондензатор ---Power Acoustic 3F---- http://cgi.ebay.com/NEW-POWER-ACOUSTIK- ... 3:2|294:50
Значи това са нещата които съм купил (някой от тях чакам други са вече при мене) от сега да кажа,че по предната линия и задната нищо няма да сменям (не защото не искам просто не стигат финансите на този етап).
Суба ще е сложен на подлакътника(там изрязах ламарината която стоеше снимки в тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... t=#1647990 по-натам в процеса на работа ще добавям нови снимки тука ) в кутия която ще ми я изчислява и прави 1 пич тука в Атина (като съдя по колата му и магазина трябва да си разбира многоооо от работата
, надявам се де ,че 1 кутия направена като хората чак сега разбрах ,че си е маса пари...).На гърба на кутията мисля да сложа усилвателя и кондензатора,защото и двете са неоново осветени и ще е добре да се виждат колкото може по-добре.
Общо взето е това
кабели мисля да сложа ~21-24 квадрата мисля ,че ще са достатъчни все пак разстоянието е едва 1-1.5 метра ще помоля всички от вас които са правили някакви такива неща по е39-тката си да хвърлят едно рамо , ако има някакви хитринки , например за това от къде е най добре и най лесно да минават сигалните кабели ЦД>>>усилвател
))
това е 2-3 седмици очаквам всички компоненти да са при мене и да свържа всичко.
Малка промяна до ей сега рових в нета и се оказа,че ще ми трябва от 30 квадрата нагоре кабели
усилвателя е с предпазители 2х80А
реших да пусна моя тема и да не ползвам на колегата,все пак той си е завършил проектчето,а моето тепърва ще го правя.
първо да кажа компонентите които съм избрал
1.Плеър--- Пайнер п6700мп--- http://www.pioneer.co.uk/uk/products/ar ... index.html
2.Суб-а е---Lanzar 1232d--- http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=OPTI1232D
3.Усилвателя за него.... голяма мъка беше докато избера (все пак финансите изиграха важна роля то за по 1000+ лева бол усилватели

4.Кондензатор ---Power Acoustic 3F---- http://cgi.ebay.com/NEW-POWER-ACOUSTIK- ... 3:2|294:50
Значи това са нещата които съм купил (някой от тях чакам други са вече при мене) от сега да кажа,че по предната линия и задната нищо няма да сменям (не защото не искам просто не стигат финансите на този етап).
Суба ще е сложен на подлакътника(там изрязах ламарината която стоеше снимки в тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... t=#1647990 по-натам в процеса на работа ще добавям нови снимки тука ) в кутия която ще ми я изчислява и прави 1 пич тука в Атина (като съдя по колата му и магазина трябва да си разбира многоооо от работата

Общо взето е това

това е 2-3 седмици очаквам всички компоненти да са при мене и да свържа всичко.
Малка промяна до ей сега рових в нета и се оказа,че ще ми трябва от 30 квадрата нагоре кабели

Последна промяна sean-john на 15 Юни 2009, 20:24, променена общо 1 път
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
съвети приемаш ли?
Неслагай усилвателя върху кутията... с тия вибраций от това опти няма никак да му е комфортно
По-добре го сложи отстрани на ламарината и под него кондензаторчето
п.п 3фарада ми се струват малко много,но пък колкото повече,толкова повече
Неслагай усилвателя върху кутията... с тия вибраций от това опти няма никак да му е комфортно

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- sean-john
- ентусиаст
-
RSxRacer написа:съвети приемаш ли?
Неслагай усилвателя върху кутията... с тия вибраций от това опти няма никак да му е комфортноПо-добре го сложи отстрани на ламарината и под него кондензаторчето
![]()
Разбира се,че приемам

ами и аз бях чел ,че не е хубаво усилвател сложен на кутията... та затова ще те послушам и ще се огледам за друго по-подходящо място,а за кондензатора и аз така мисля ... колкото повече толкова повече

- CA3108KM
- младши ентусиаст
-
- Кара: само русо и с 19"
- Мечтае да кара: същото (е39) ама М
- sean-john
- ентусиаст
-
Кутията както писах ще я мислим с един Грък тука дето ходи по ЕММА и т.н , но със сигурност ще е над 60-70 литра и със порт (не със кръгъл) ще видим към 30-ти ще мина да приказвам по-подробно с пича (колкото ми позволява езика де
)

- CA3108KM
- младши ентусиаст
-
eкстра ти към бухово идваш ли ? че принципно там си н ие фамилната къща... та си наминавам чат пат.. мое се сберем да обменим малко инфо да чуем малко звук 

- sean-john
- ентусиаст
-
- CA3108KM
- младши ентусиаст
-
- sean-john
- ентусиаст
-
Айде и аз поръчах кутията за гуведото
до петък ще е готова (че пича има СТРАШНО много работа... по междудругото днеска се е върнал от ЕММА Гърция със 8 (ОСЕМ) купи 0.о тоя ме смая
)
и като стане готова ще пусна снимки

и като стане готова ще пусна снимки

- CA3108KM
- младши ентусиаст
-
аиде дано като се върна от моренцето сега да има малко раздвижване.. по моя ще има 100% надявам се...
вече и усилвателите са ми на лице
поздрави и давай наппред

- sean-john
- ентусиаст
-
Току що завърши слагането на сигнален кабел (CD>>>Усилвател) голям зор видях признавам си
махане на лайсните на таблото...после махане на самото табло... после махане на всичко под волана... следва махане на вътрешните прагове ( плюс този на страничната греда)... и махане на цялата задна седалка
Никога не бях се занимавал с е39,а и нямам много опит в разглабянето на интериор на автомобил... но мисля че се справих добре,ето няколко снимки да добиете представа от къде съм прекарал кабела (противоположно е да се прекарва от страната където минава захранващия кабел на акумулатора)

Никога не бях се занимавал с е39,а и нямам много опит в разглабянето на интериор на автомобил... но мисля че се справих добре,ето няколко снимки да добиете представа от къде съм прекарал кабела (противоположно е да се прекарва от страната където минава захранващия кабел на акумулатора)

- JL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Браво колега! Поздравявям те за ентусиазма ! Този автомобил наистина си заслужава усилията. Аз извърших същата операция , но не ми се наложи да разглобявам толкова таблото. За сметка на това демонтирах шофьорската седалка за да пусна кабелите за усилвателя под нея по средата , за да са далеч от всички кабелни снопове на автомобила, а не само от плюса , както ти много добре си се сетил! Уважавам хора , които подхождат професионално дори за дребни наглед неща
Следя с интерес твоя проект и очаквам още снимки

- sean-john
- ентусиаст
-
JL написа:Браво колега! Поздравявям те за ентусиазма ! Този автомобил наистина си заслужава усилията. Аз извърших същата операция , но не ми се наложи да разглобявам толкова таблото. За сметка на това демонтирах шофьорската седалка за да пусна кабелите за усилвателя под нея по средата , за да са далеч от всички кабелни снопове на автомобила, а не само от плюса , както ти много добре си се сетил! Уважавам хора , които подхождат професионално дори за дребни наглед неща![]()
Благодаря колега

- JL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Щом си решил да поработиш над предната линия не е лошо да погледнеш и моя проект Е39
Има го някъде в car аудио и видео. Може да те хрумне и някоя по-свежа идея

- sean-john
- ентусиаст
-
Да да аз съм виждал твоят проект
) супер е ще видим докато му дойде времето на предната линия ако има пари ще изготвя нещо добро като твоето
ако няма просто ще сложа някои сносни DLS среден клас двукомпонентна ,но във оригиналните си джобове 13см ще видим до тогава време бол сега да се навърже основното 

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2