Кой ще ми даде определение за RMS
Модератор: Icco
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
е !!!
ако знаеш каде е по-евтоно тогава отиди и го вземи, но после да не сажеляваш за това.
Хората са казали 4е евтиното излиза скъпо.
И между другото по-танкана на пазара в момента няма или ако има са боклуци!!!

Хората са казали 4е евтиното излиза скъпо.

И между другото по-танкана на пазара в момента няма или ако има са боклуци!!!

Audiomania Team
София, Гео Милев 24
тел.: +35929713932
GSM: +359887711218
София, Гео Милев 24
тел.: +35929713932
GSM: +359887711218
No_Fear ето един пример !
За тея пари (по точно 160) предлагам четириканален амп
MAGNAT Clasic 480 (4 х 120 вата) и остават 40 лева за които
съм убеден че ще намеря поне два кондензатора по 100000 .
Как мислиш дали не е по-изгодно от един кондензатор 1 F ?
Приятелю не забравяй че сме в България ! Малко биха могли да си
позволят такива екстри!
Между другото утре се надявам да намеря прословутия магазин дето толкова го хвалиш и да го разгледам
)))
За тея пари (по точно 160) предлагам четириканален амп
MAGNAT Clasic 480 (4 х 120 вата) и остават 40 лева за които
съм убеден че ще намеря поне два кондензатора по 100000 .
Как мислиш дали не е по-изгодно от един кондензатор 1 F ?
Приятелю не забравяй че сме в България ! Малко биха могли да си
позволят такива екстри!
Между другото утре се надявам да намеря прословутия магазин дето толкова го хвалиш и да го разгледам

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
в интерес на истината 1фарад за 200лв е добра цена в сравнение с другите на пазара !
А този Магнат наистина ли е 4 по 120 мерил ли си го или се доверява6 на написаното , ако си го мерил ми е интересно на какво захранване работи стъпалото +_ колко и дали има възможност за мостово свързване???
А този Магнат наистина ли е 4 по 120 мерил ли си го или се доверява6 на написаното , ако си го мерил ми е интересно на какво захранване работи стъпалото +_ колко и дали има възможност за мостово свързване???
Бодане.... това за Magnat Classic:
+++ Technische Daten +++
- Musikleistung: 4 Kanal Betrieb: 4 x 120 Watt / 3 Kanal Betrieb: 2 x 120 Watt + 1 x 240 Watt / 2 Kanal Betrieb: 2 x 240 Watt
- RMS Leistung: 4 Kanal Betrieb: 4 x 60 Watt / 3 Kanal Betrieb: 2 x 60 Watt + 1 x 120 Watt / 2 Kanal Betrieb: 2 x 120 Watt
- Anschlusswerte: 12V bei neg. Masse
- Lautsprecherimpendanz: 2-16 Ohm
- Geräuschspannungsabstand: >106 dB
- Eingangsempfindlichkeit: 400 mV – 4 Volt einstellbar
- Eingangsimpendanz: 10 kOhm (Low) – 100 Ohm (Hi)
- Übersprechdämpfung: >60 dB (1 kHz)
- Sicherung: 2 x 25 A, ATO (flink)
- Maße: 280 x 55 x 402 mm
- Gewicht: 5,2 kg
--------------------------------------------------------
нема да коментирам повече!
Лудия - имаше един 2 фарада за 200 лева в ебейя - но сметнах, че са ти доста, след като пишеше за 0.5...
+++ Technische Daten +++
- Musikleistung: 4 Kanal Betrieb: 4 x 120 Watt / 3 Kanal Betrieb: 2 x 120 Watt + 1 x 240 Watt / 2 Kanal Betrieb: 2 x 240 Watt
- RMS Leistung: 4 Kanal Betrieb: 4 x 60 Watt / 3 Kanal Betrieb: 2 x 60 Watt + 1 x 120 Watt / 2 Kanal Betrieb: 2 x 120 Watt
- Anschlusswerte: 12V bei neg. Masse
- Lautsprecherimpendanz: 2-16 Ohm
- Geräuschspannungsabstand: >106 dB
- Eingangsempfindlichkeit: 400 mV – 4 Volt einstellbar
- Eingangsimpendanz: 10 kOhm (Low) – 100 Ohm (Hi)
- Übersprechdämpfung: >60 dB (1 kHz)
- Sicherung: 2 x 25 A, ATO (flink)
- Maße: 280 x 55 x 402 mm
- Gewicht: 5,2 kg
--------------------------------------------------------
нема да коментирам повече!
Лудия - имаше един 2 фарада за 200 лева в ебейя - но сметнах, че са ти доста, след като пишеше за 0.5...
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
незнам колко от вас са слагали кондензатори , дори с 0,5 фарада пак се усе6та ефекта , басите стават по стегнатаи средите и високите по-ясни особено да кажем някое парче в което едновременно има здрав бас и женски вокал ,когато е без кондензатор слу6аме вокала ок и в момента като удари баса и вокала започва да грачи
, докато при наличие на кондензатор макар и 0,5 фарада вокала си звучи кристално ясно
Освен по чистия звук при по- сериозни системки с над 30 амперова консумация печелим и още едно много важно нещо, а именно по- дълъг живот на акумулатора , аз за жалост доста късно осъзнах защо мойте два които смених изкарват макс година , единия Искра български другия Бош и двата 72 ампер часови

Освен по чистия звук при по- сериозни системки с над 30 амперова консумация печелим и още едно много важно нещо, а именно по- дълъг живот на акумулатора , аз за жалост доста късно осъзнах защо мойте два които смених изкарват макс година , единия Искра български другия Бош и двата 72 ампер часови
Лудия
съгласен съм с теб.. но всичко това е вярно до момента, в който генератора не смогне да се справя с цялото бордово натоварване.
Или когато заради продължителен дълбок бас ти се изпразнят кондензаторите.. после какво хъркане настава, докато се напълнят те, не е верно
..
Иначе освен, че са красиви си и трябват..
Абе, на вас колите не ви ли се разтропват по някое време? За мен това е причината са спра да наливам пари в музиката за момента
С ламарини хич не ми се занимава 

Или когато заради продължителен дълбок бас ти се изпразнят кондензаторите.. после какво хъркане настава, докато се напълнят те, не е верно

Иначе освен, че са красиви си и трябват..
Абе, на вас колите не ви ли се разтропват по някое време? За мен това е причината са спра да наливам пари в музиката за момента

Kъм Diablo и няколкото други които имам чуствот че се опитват да опорочат всекйи новодошъл , а и също така се мислят за велики разбирачи и понякога стават смешни , но уви повечето които наблюдават форума не го разбират !
И тъка Diablo и вие които се опитвате да ме изкарате мошенник!
Преди да пиша някакви ватове за нещо което пускам за продажба го тествам лично а не се ровя в интернет да чета информация от разни оказионни сайтове или от несигорни такива!
Спецялно за този случай давам следния коментар!
Да това което написа е наистина така ! Всичко е самата истина!
Но за тези които още не са разбрали по горните серии на Magnat
и по спецялно Magnat Clasic 480 работи и на 2 ома стабилно което се истъква и като екстра за тази серия . Такаче дадени те 4 х 120 вата
от мен са истина! Аа няки ме пита на колко волта бачка ампа !
При 14,4 волта трансвертера изкара 35 волта бес товар!Ай стига съм писал !
И тъка Diablo и вие които се опитвате да ме изкарате мошенник!
Преди да пиша някакви ватове за нещо което пускам за продажба го тествам лично а не се ровя в интернет да чета информация от разни оказионни сайтове или от несигорни такива!
Спецялно за този случай давам следния коментар!
Да това което написа е наистина така ! Всичко е самата истина!
Но за тези които още не са разбрали по горните серии на Magnat
и по спецялно Magnat Clasic 480 работи и на 2 ома стабилно което се истъква и като екстра за тази серия . Такаче дадени те 4 х 120 вата
от мен са истина! Аа няки ме пита на колко волта бачка ампа !
При 14,4 волта трансвертера изкара 35 волта бес товар!Ай стига съм писал !
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2