Въпрос за схема...
Модератор: Icco
11 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за схема...
Някой има ли идея как мога да направя примерно с 8 светодиода да разбирам дали ми работят говорителите и когато някой кабел се прекъсне или се извади обувката да светва или да изгасва или нещо подобно?
Венто ще можеш ли да постнеш линк на неона- ти в багажника защото и аз имам 220в в колата и съм решил да слагам неони. Но ми е трудно закрепването.
Венто ще можеш ли да постнеш линк на неона- ти в багажника защото и аз имам 220в в колата и съм решил да слагам неони. Но ми е трудно закрепването.

Warga - не съм ги снимал още, да се постопли малко да си вкарам колата във вид и тогава. Ще покажа... Иначе сложих 6 луминисцентни тръбички (по навик им викам неони - sorry!
) от тия битовите - дълги по около 20см и дебели около 1-1,5см. Всяка е захваната с държател като за луминисцентна тръба - продават се. Където имаше възможност - пробил съм ламарината и са хванати с видии. Където не (на калнижите и т.н.) - с горещ силикон (държат на яки вибрации). Ползвах бели и има навих лилаво фолио, защото колата ми е лилава. Предлагаха ми да сложа ултравиолетови, но те не светят, а само белият цвят отразява светлина. Не ми беше такава идеята... Абе ще ви покажа скоро! 

какво те интересува за луминисцените лампи аз имам 2 по 1,2 метра .
устроистфото е елементарно за изработка и ако разбира6 от ел,техника 6те ти излезе за 3 лева
ама ТРАВА да ис4ислява6 едни намотки ас сам ги ис4ислявал 3 дена
и ето резултатите постига се парвона4ално напрежение което трабва да запали лампата 1 киловолт после спада до 200 волта..

11 мнения
• Страница 1 от 1