Помощ при озвучаването на SEAT Ibiza 94г

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Потребител
Аватар

Помощ при озвучаването на SEAT Ibiza 94г

Мнение от KOLEV » 23 Яну 2007, 20:44

Здравейте!
Искам маллко помощ при избора на говорители за Ибизата и по точно за вратите и за таблото. Намислил съм да вържа говорителите от таблото към плеъра за предни,а тези от вратите (предните врати,защото на задните няма джобове) за задни.
Въпроса ми е следния: Какви говорители да избера за таблото и вратите,за кората отзад ще сложа две елипси с усилвател,но няма да е сега Аз си мислех на таблото Херц 10см. и на вратите някакви мидбасчета или средички?

П.С. Преди време бях си сложил такива херцове в Ауди 80 и изгоряха много бързо,пак бяха вързани към плеър Сони CDX-S22,затова сега незнам какво да правя и какви кондензатори да слагам или някакви филтри за да не изгорят отново или да ги нямаля от самия плеър,но тогава трябва да сложа някакви яки говорители на вратите за да даржът на натоварването.
Помагайте!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 24 Яну 2007, 0:04

аз си сложих отпред едни херцки 13ки да ти кажа доста държат щото аз слушам "много" слабо музика (те си имат филтри в комплекта двукомпонентни среда и пищялка 100 кинта).. виж задните ми елипси заминаха с усилвателя ... и ся ще си търся тубичка :)
Изображение

Назад към Car аудио и видео