Открих следната джаджа

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Потребител
Аватар

Открих следната джаджа

Мнение от petercar » 24 Ное 2006, 12:03

Открих следната джаджа:

Трансмитер за кола

Това е нещо като малък излъчвател на радиосигнал, който се включва в запалката. Той излъчва, радиото ти го лови и фактически през радиото можеш да си слушаш МР3 или каквото си искаш. Много е хитро, но има ли някой да го е ползвал да каже струва ли си?

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 24 Ное 2006, 12:07

Един приятел го ползва. Звука е доста по-тих и като усилиш звука на макс се чува пръщене.

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 24 Ное 2006, 12:14

Аз също имам такова (за дълъг път и мп3 плейъра в жабката). Звука може и да е малко по тих, обаче като дадеш жега от плейъра си свири перфектно.

Има проблеми от време на време на места с много радио вълни или с радио на близката честота (107,5). В повечето случай си работи перфектно за 15 кинта.

Да не говорим, че всеки нормален плейър има настройки на звука и можеш да си зададеш екстра (ниски) бас или средни и п.р.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 24 Ное 2006, 12:30

Добре ,че си открил топлата вода ;) ама такова и да ми го подарят няма да го сложа в колата си . Пробвал съм над 10 вида от 15 до 65 лв ( защото ги продаваме) и за мен е недомислено ,много смущения,малко високи,и е МОНО почти не се намира СТЕРЕО на пазара :twisted: Всеки сам си решава ,но за мен са грешни пари.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 24 Ное 2006, 13:29

AGT написа:Добре ,че си открил топлата вода ;) ама такова и да ми го подарят няма да го сложа в колата си . Пробвал съм над 10 вида от 15 до 65 лв ( защото ги продаваме) и за мен е недомислено ,много смущения,малко високи,и е МОНО почти не се намира СТЕРЕО на пазара :twisted: Всеки сам си решава ,но за мен са грешни пари.

:yes: По-добре си купи едно ЦД с МП3 поддръжка, или направо с поддръжка на ММЦ и СД карти. Много по-удобно, практично и безпроблемно...
It's not who You are, it's who You know...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от G-force » 24 Ное 2006, 15:31

Не знам, при мене си има "aux" изход и просто ръгам кабела от слушалките в радиото :shock:
Има някакви касетки с изход за MP3-ки и други подобни, те горе долу стават, ама директно като на снимката си е най-добре според мен.

Изображение
Изображение

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 24 Ное 2006, 18:33

logout написа:
AGT написа:Добре ,че си открил топлата вода ;) ама такова и да ми го подарят няма да го сложа в колата си . Пробвал съм над 10 вида от 15 до 65 лв ( защото ги продаваме) и за мен е недомислено ,много смущения,малко високи,и е МОНО почти не се намира СТЕРЕО на пазара :twisted: Всеки сам си решава ,но за мен са грешни пари.

:yes: По-добре си купи едно ЦД с МП3 поддръжка, или направо с поддръжка на ММЦ и СД карти. Много по-удобно, практично и безпроблемно...

Само дето пропускаш,че оригиналния касетофон или СД каквото е там седи в пъти по-стилно на таблто,свети както трябва и когато трабва и т.н. така,че заради едните МП3-ки аз поне не бих си развалил таблото. Има и малко изключения,но и цената им е изключителна :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 25 Ное 2006, 17:38

аз имам такова на belkin, в комбинация с ipod 30gb
хваща се в запалката и има меко рамо на която се поставя айпода.
силата на звука е ок, но естествено има загуба на качество, което се преживява на фона на предимството да имаш 30гб мп3-та + възможност да гледаш видео клипове и филми на айпода......

а и стои доста симпатично :)

Потребител
Аватар

Мнение от petercar » 05 Дек 2006, 12:26

Като слушам радио, аз съм доволен от качеството. Ако трансмитерът работи на същата честота, каква може да е причината нещо да не е наред?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Газ-ка

Мнение от бонго » 05 Дек 2006, 13:16

Това е един прекалено голям компромис от към качество за да има смисъл. И аз съм тествал доста модели но резултата винаги беше почти единтичен. А и на места с много радиостанции е направо плачевен. Слагайте си норлма музика и не си мислете , че за 20-60лв. ще е същото. Безплатен обяд няма.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от petercar » 08 Яну 2007, 12:07

благодаря

Назад към Car аудио и видео