Открих следната джаджа
Модератор: Icco
11 мнения
• Страница 1 от 1
Открих следната джаджа
Открих следната джаджа:
Трансмитер за кола
Това е нещо като малък излъчвател на радиосигнал, който се включва в запалката. Той излъчва, радиото ти го лови и фактически през радиото можеш да си слушаш МР3 или каквото си искаш. Много е хитро, но има ли някой да го е ползвал да каже струва ли си?
Трансмитер за кола
Това е нещо като малък излъчвател на радиосигнал, който се включва в запалката. Той излъчва, радиото ти го лови и фактически през радиото можеш да си слушаш МР3 или каквото си искаш. Много е хитро, но има ли някой да го е ползвал да каже струва ли си?
Аз също имам такова (за дълъг път и мп3 плейъра в жабката). Звука може и да е малко по тих, обаче като дадеш жега от плейъра си свири перфектно.
Има проблеми от време на време на места с много радио вълни или с радио на близката честота (107,5). В повечето случай си работи перфектно за 15 кинта.
Да не говорим, че всеки нормален плейър има настройки на звука и можеш да си зададеш екстра (ниски) бас или средни и п.р.
Има проблеми от време на време на места с много радио вълни или с радио на близката честота (107,5). В повечето случай си работи перфектно за 15 кинта.
Да не говорим, че всеки нормален плейър има настройки на звука и можеш да си зададеш екстра (ниски) бас или средни и п.р.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Добре ,че си открил топлата вода
ама такова и да ми го подарят няма да го сложа в колата си . Пробвал съм над 10 вида от 15 до 65 лв ( защото ги продаваме) и за мен е недомислено ,много смущения,малко високи,и е МОНО почти не се намира СТЕРЕО на пазара
Всеки сам си решава ,но за мен са грешни пари.

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
AGT написа:Добре ,че си открил топлата водаама такова и да ми го подарят няма да го сложа в колата си . Пробвал съм над 10 вида от 15 до 65 лв ( защото ги продаваме) и за мен е недомислено ,много смущения,малко високи,и е МОНО почти не се намира СТЕРЕО на пазара

It's not who You are, it's who You know...
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
logout написа:AGT написа:Добре ,че си открил топлата водаама такова и да ми го подарят няма да го сложа в колата си . Пробвал съм над 10 вида от 15 до 65 лв ( защото ги продаваме) и за мен е недомислено ,много смущения,малко високи,и е МОНО почти не се намира СТЕРЕО на пазара
По-добре си купи едно ЦД с МП3 поддръжка, или направо с поддръжка на ММЦ и СД карти. Много по-удобно, практично и безпроблемно...
Само дето пропускаш,че оригиналния касетофон или СД каквото е там седи в пъти по-стилно на таблто,свети както трябва и когато трабва и т.н. така,че заради едните МП3-ки аз поне не бих си развалил таблото. Има и малко изключения,но и цената им е изключителна

аз имам такова на belkin, в комбинация с ipod 30gb
хваща се в запалката и има меко рамо на която се поставя айпода.
силата на звука е ок, но естествено има загуба на качество, което се преживява на фона на предимството да имаш 30гб мп3-та + възможност да гледаш видео клипове и филми на айпода......
а и стои доста симпатично
хваща се в запалката и има меко рамо на която се поставя айпода.
силата на звука е ок, но естествено има загуба на качество, което се преживява на фона на предимството да имаш 30гб мп3-та + възможност да гледаш видео клипове и филми на айпода......
а и стои доста симпатично

11 мнения
• Страница 1 от 1