Озвучаване в Е36 Купе?
Модератор: Icco
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
Озвучаване в Е36 Купе?
До момента съм взел:
Хед юнит: Alpine IVA-D100R
Саунд процесор: Alpine PXA-H701
Усилвател: Helix A6 Competition Black Edition
Кондензатор: Helix DPC 1000
Остава най-важното, говорителите! Това, за което най-много се колебая е баса дали да е Х серия на Алпин, МТХ или Хеликс?
Хед юнит: Alpine IVA-D100R
Саунд процесор: Alpine PXA-H701
Усилвател: Helix A6 Competition Black Edition
Кондензатор: Helix DPC 1000
Остава най-важното, говорителите! Това, за което най-много се колебая е баса дали да е Х серия на Алпин, МТХ или Хеликс?
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Гледай да не е MTX, за другите не мога да ти кажа, нямам впечатления от скъпи говорители, но МТХ като марка не е заслужила уважение с нещо значително.
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
...
Така ли?!? Много съм изненадан, защото доколкото ми е известно няма друг производител на басови говорители с размер 22" и цена от над 10 000 евро;)
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Е, и? По-добре сравни 12" МТХ с някой друг от същия ценови клас. К'во те грее че имат някъв' си огромен говорител, който междувпрочем не свири добре за цената си. Всъщност ти май искаш да спориш с мен, ако е така моля те спести ми го. Ако е необходимо ще призная всичко, но не мога повече да се разправям с пердета.
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
...
Ти от кой модел на МТХ имаш впечатления? Нямам намерение да споря с теб, не това е целта на темата. Исках само да разбера, защо и от каво е провокирано такова крайно мнение? А между другото мисля, че и двамата нямаме впечатления за качествата на въпросния говорител. Нода поясня, аз не търся макс. сила, а супер качество!
Re: ...
Ачо написа:Така ли?!? Много съм изненадан, защото доколкото ми е известно няма друг производител на басови говорители с размер 22" и цена от над 10 000 евро;)
има магната ,принц аф саунд,пауар акустик и много други имат и серии с по24 инча и на горе

Re: ...
Ачо написа:Ти от кой модел на МТХ имаш впечатления? Нямам намерение да споря с теб, не това е целта на темата. Исках само да разбера, защо и от каво е провокирано такова крайно мнение? А между другото мисля, че и двамата нямаме впечатления за качествата на въпросния говорител. Нода поясня, аз не търся макс. сила, а супер качество!
пич имак впечатления от доста модели говорители и ще ти кажа мтх не си струва парите които е ако имаш по големи финансови възможности вземи си някои висок клас на кикер или пауър акустик от такива говорители съм виждал чудеса а за говорители над 12" пога да ти препоръчам сървин вега а за по малко пари и ланзар защо не също са добри говорители

7 мнения
• Страница 1 от 1