Защо свири така????
Модератор: Icco
8 мнения
• Страница 1 от 1
Защо свири така????
Прехвърлих си музиката(туба,усилвател,трилентови колони) от старата кола(Golf3 GTi) в Бмв-то и стана страшно.Докато в Golfa буквално по4ти усилена докрай те сърбе6е косата(не е майтап),то в БМВ-то неиска да откъсне.Трябва да си сваля едната седалка за да чувам хубаво баса.Дали трябва да изрежа цялата ламарина която е доста много
и да си направя дървена кора или просто незнам.Много съм разочарован
. Да питам също,в багажника от двете страни зад кората има едни,като въздоховодчета(пласмасови с две лентички),който адски много дрънчат и ме ядосват.Незнам за какво са и ако ги махна да не би да почне да се пълни с вода.
Предварително мерси

Последна промяна Skila4y на 20 Сеп 2006, 2:04, променена общо 1 път
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
На седана можеш да изрежеш ламарината там където ти е подлакътника,като обърнеш баса към купето и закрепиш говорителя за седалката,а тубата за говорителя.При това положение при свален подлакътник имаш пряк звуко достъп до баса,като така се вкарва целия звук в купето на колата а не се губи.При мене е така и е много добре.Вече нататъка е по-добре да ззаложиш на по силна предна система и не чак толкова на елипсите защото така звука ще е наистина напълно достигнал до тебе(шофьора)
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Аз съм с 2 усилвателя елипси на Пайнер най големите(180лв),бас каса Cerwin Vega 12" около 30 и някоя лев още 2 12" баса на кората,паинери долу в краката където са има местата,и тези във вратите,свири вече прилично,ама кънтенето на ламарините е страшно и нямя оправяне пък.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
body написа:ама кънтенето на ламарините е страшно и нямя оправяне пък.
Има оправия с шумоизолираща вата по ламарините.

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
8 мнения
• Страница 1 от 1