Елипси на компакт
Модератор: Icco
5 мнения
• Страница 1 от 1
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Елипси на компакт
Здравейте,
искам да си сложа елипси на кората, понеже няма място са туба в багажника. Проблемът е, че не съм сигурен че кората е подходяща. Ще се монтира в сервиз, но все пак ми се искаше да съм сигурен, че кората няма да вибрира. Много държа кората да е оригиналната. Елипсите ще са тези:
http://www.technopolis.bg/b2c/details/3 ... BL-GTO-938
Благодаря.
искам да си сложа елипси на кората, понеже няма място са туба в багажника. Проблемът е, че не съм сигурен че кората е подходяща. Ще се монтира в сервиз, но все пак ми се искаше да съм сигурен, че кората няма да вибрира. Много държа кората да е оригиналната. Елипсите ще са тези:
http://www.technopolis.bg/b2c/details/3 ... BL-GTO-938
Благодаря.
- ssound
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 compact320тd/e30 318is
- Мечтае да кара: е30 m62b48is
Re: Елипси на компакт
за целта се правят 2 подложки в нишите на кората където ще се монтират елипсите от шперплат или пдч,и се претапицира цялата кора.
така хем не вибрира хем е оригиналната.
така хем не вибрира хем е оригиналната.
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Дали е възможна някаква снимка, понеже немога да си го представя точно? А как се справяте с нормалните вибрации на кората. Например сега когато карам по павета с по-висока скорост се чува скърцане.
- ssound
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 compact320тd/e30 318is
- Мечтае да кара: е30 m62b48is
на компакт специално нямам снимка,мога да ти пратя на л.с. на някоя друга кола на която сме правили такова изпълнение.
като краен резултат си представи твоята кора само че с напълно равна повърхнина отгоре.
това с паветата и скърцането си го избий от главата.къде къде по-голям клас автомобили на павета направо оживяват какво остава за компактчето....
бой на музиката да не чуваш скърцането и това е..
като краен резултат си представи твоята кора само че с напълно равна повърхнина отгоре.
това с паветата и скърцането си го избий от главата.къде къде по-голям клас автомобили на павета направо оживяват какво остава за компактчето....
бой на музиката да не чуваш скърцането и това е..

- aspro
- Потребител
-
- Кара: M-technik
- Мечтае да кара: M6
аз имам елипси на кората и нямам проблеми с някакви сериозни вибраций,но и на мен някои път на павета скурца щото се мандахерца кората ако искаш ще ти снимам

5 мнения
• Страница 1 от 1