Как да свържа Tуба ??

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Потребител
Аватар

Как да свържа Tуба ??

Мнение от XaRvI » 20 Юли 2006, 11:36

Значи искам да свържа туба със слаб говорител директно към касетофона който е Kenwood KDS-306YG без усилвател.
Cd-то ама проблема е че си нямам на идея каде трябва да я свържа принцино си имам и предни и задни колони но не са нищо особено.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 20 Юли 2006, 13:16

ако държиш да имаш и предни и задни колони трябва да идеш някъде да ти направят филтри.
в R'N'B Audio примерно
или пък в R&B Audio
или в RnB Audio
абе, вземи иди направо в аренби аудио да ти оправят колата ! :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от XaRvI » 20 Юли 2006, 13:19

то и аз викам че си требе майстор ама на заплата а до тогава трябва нещо да се измисли :mhihi:

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 21 Юли 2006, 22:17

един съвет от мен - по-добре недей слага туба в колата без усилвател:) има опасност някъде да ти се смеят на закачането и то може и пред мадами да те издънят:) ина4е ако си на МОСФЕТ можеш да я свържеш на бридж- +на единия говорител се свръзва с "-" на дрия говорител,ама се лишаваш от задна линия примерно, но ако не си на МОСФЕТ се свързва като нормална тонколона:) и все пак моя съвет е да не слагаш туба в колата без усилвателче;) пък била тя и със слаб говорител:)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 22 Юли 2006, 13:45

Turbo_Ted написа:един съвет от мен - по-добре недей слага туба в колата без усилвател:) има опасност някъде да ти се смеят на закачането и то може и пред мадами да те издънят:) ина4е ако си на МОСФЕТ можеш да я свържеш на бридж- +на единия говорител се свръзва с "-" на дрия говорител,ама се лишаваш от задна линия примерно, но ако не си на МОСФЕТ се свързва като нормална тонколона:) и все пак моя съвет е да не слагаш туба в колата без усилвателче;) пък била тя и със слаб говорител:)

абе, другото ясно, ама ЗАЩО КОГАТО НЕ РАЗБИРАШ СЕ ОПИТВАШ ДА ОБЯСНЯВАШ НА ДРУГИТЕ ХОРА ?!?!?!?!?

Потребител
Аватар
Кара: ex. Alfa Romeo 155 2.0 8V 141hp
Детайли за колата: http://www.youtube.com/results?search_q ... type=&aq=f

Мнение от vfti » 22 Юли 2006, 16:01

Аман от разбирачи :evil: Недей слага ако нямаш усилвател пък бил и слаб баса и една камара глупости от ХОРА които си мисля че баса им е 10000вата :evil: ей заради такива разбирачи чули недочули търсят усилватели за разни китайски басове дето ЦД то ги пръсва :evil:

Към пича с темата...към задната линия си вържи два 10" баса... нещо средно качество към 50-60кинта броя да речем, и ако това не те устройва вече си търсиш по големи басове и усилвател...а тия данни за басове и ватове НЕ ГИ ГЛЕДАЙ! също така и не слушай разни разбирачи дето ще ти обясняват как 8" инчовия ти бас от илиенци е 60 вата и ще свири супер към цдто ти "4х50вата" ....

Както казах два 10" баса нещо може БОшамн алх105сп или 103цти се представя много добре към цд.... те свирят много прилично...

Потребител
Аватар

Мнение от XaRvI » 22 Юли 2006, 18:53

мерси на всички за помоща и наистина по добре или нещо хубаво или нищо :mhihi:

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 24 Юли 2006, 0:19

The_Ancient ти като разбораш толкова много що не даде съвет на човека как да си напраи музиката, ми го пращаш в РнБ аудио ??? така 4е те моля да не ми даваш квалификации...все пак имам достатъчно образования (висши,колежи) и т.н. за да разбирам от доста нещица. Не изпъквам...просто те моля да не ми даваш квалификации при положение 4е не ме познаваш, пък и не си професионалист:) и да ти кажа само 4е според един човек от РнБ аудио ако те слушам няма да стигна дале4е:) виж темата за музика на е21:) икономична и безаварийна на всички които карат БМВ!
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 24 Юли 2006, 0:38

The_Ancient ти като разбораш толкова много що не даде съвет на човека как да си напраи музиката, ми го пращаш в РнБ аудио ???

1. Явно не ти достига мозък да разбереш кога едно изказване съдържа ирония и кога не!
все пак имам достатъчно образования (висши,колежи) и т.н. за да разбирам от доста нещица.

2. Предвид IQ-то ти от т.1 надали си завършил нещо повече от начално (максимум) образование.
Не изпъквам...просто те моля да не ми даваш квалификации при положение 4е не ме познаваш

3. Принципно думата, която вероятно искаше да използваш, се казва класификация. :dunno:
btw някой трябва да въведе квалификации за тоя форум. :mhihi:
пък и не си професионалист

В кое? А ти познаваш ли ме?
и да ти кажа само

Слава богу, дано е само това.
според един човек от РнБ аудио ако те слушам няма да стигна дале4е

Не съм някакъв радио пътеводител за да стигаш някъде докато ме слушаш. :mhihi:
виж темата за музика на е21:)

Видях я. И к'во? :dunno:
Единственото изказване, което ще направя е че по т.1, 2 и 3 тия от колежа (или висшото там к'вото е) доста здраво са те преебали.
Успя ли да стигнеш до тук?! Моите поздравления младежо, минавате в пети клас. Следващият...

Назад към Car аудио и видео