Избор на DVD Player + LCD и монтаж на е36

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар

Избор на DVD Player + LCD и монтаж на е36

Мнение от X_ZONE » 12 Фев 2006, 17:34

моля помогнете да си избера ДВД и лсд за е36.знчи плеъра мисля да е около 500лв а LCD то май ще е илит 7 инча нз как ще монтирам долу под часовника.за сега се спрях на
АВТО DVD SONY MEX-R1
LCD elite
.... :roll: :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 12 Фев 2006, 21:05

ти като си си избрал к'во питаш ? :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от X_ZONE » 12 Фев 2006, 21:32

аз не сма избрал казах че съм се СПРЯЛ .ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ САМ ИЗбрал.Понякога се чудя тези хора не ги ли мързи да пишат глъпости из форумите.... :twisted: :twisted: :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

метод за монтиране на тв

Мнение от X_ZONE » 13 Фев 2006, 0:12

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 13 Фев 2006, 2:25

X_ZONE написа:аз не сма избрал казах че съм се СПРЯЛ .ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ САМ ИЗбрал.Понякога се чудя тези хора не ги ли мързи да пишат глъпости из форумите.... :twisted: :twisted: :twisted:

тъкмо и аз това се чудех. сони е марка доказала се с производството на телевизори. тази марка няма нищо общо с качественото аудио, а когато говорим за цена/качество те направо са извън класациите. колкото до екранчето на елит от него може и да става нещо. ако не друго, то поне е сравнително евтино. айде със здраве !

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring 330xi
Мечтае да кара: F10 M5

Re: Избор на DVD Player + LCD и монтаж на е36

Мнение от dr-who » 13 Фев 2006, 13:26

X_ZONE написа:моля помогнете да си избера ДВД и лсд за е36.знчи плеъра мисля да е около 500лв а LCD то май ще е илит 7 инча нз как ще монтирам долу под часовника.за сега се спрях на
АВТО DVD SONY MEX-R1
LCD elite
.... :roll: :help:

дай линк или цени за тези ЛСД-та за които говориш на ЕЛИТ
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от X_ZONE » 13 Фев 2006, 23:26

http://www.elite.bg/asp/view_prod.asp?a ... 7X&Lang=BG
тук може да видите за тв то. и искам да питам това лсд дали ще стане долу до скоростния лост там на празното място?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nqkoisi » 22 Апр 2006, 11:33

Alpine от ива серията 7 инчов моторизиран ин даш тъч дисплеи наистина уникално качество чете абсолютно всякаква медия и най-хубавото е че се монтира в дупката на оригиналното радио и монитора се прибира единствения недостатък е че е доста скъпичко за нашите стандарти но е наистниа добро в съотношение цена качество и глезотиика

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e12,e23,e24,e30 cabrio,е36/7,е38
Мечтае да кара: нищо, което все още да нямам...

Мнение от The BigBadWolf » 02 Май 2006, 14:41

Алпинчето наистина е супер, но цената му е 3000лв...

Аз лично имах по-добра идеа, но изисква повече занимавка -

7" Touch Screenза комп. - http://www.xenarc.com/product/700ts.html, има го в Комел за 350$ - http://comelsoft.com/product.php?lang=eng&title=surv-other "Xenarc 7" Portable LCD Monitor, VGA, A/V input, Touch Screen $381.97 "

Това се вгражда в таблото и се вързва към някакво PC (стара печка в багажника, лаптоп със счупен екран под седалката и тем подобни, бъдете изобретателни...) въпросът е, че по този начин вече можете да си изведете и няколко USBта и от там, кеф ти ТВ тунер, Кеф ти Интерминет, кеф ти игри и т.н. :lol:
Помислете по въпроса... 8)

Car Audio Expert
Аватар

Мнение от ProInstall » 20 Май 2006, 17:46

Такааа. Сега.
С телевизорчето на Елит ще се наиграеш уникално.
1.Работят не повече от месец (в условията на кола дори по-малко)
2.Образа е в гъзъ
3.Ако не ти е достатъчно 1 и 2 купувай го.
Идеята за PC монитор не е лоша, защото те имат хубава резолюция и контраст. Обаче PC в колата... По принцип съм фен на тази идея и дори съм правил няколко такива коли. Има доста проблеми, които не са за пренебрегване:
1.Трябва всеки път, когато се качиш в колата да чакаш да бутне, а когато слезаш да го гасиш.
2.Саунда не е достатъчно добър (поне не колкото на CD за кола)
3. Винаги ама винаги има някакви ядове със софтвера.
4.Ако тези 3 причини са ти малко действай.
На твое място бих монтирал монирал монитора на мястото на CD-то и средните духалки, защото има по-добра видимост. CD-то и DVD-то отиват на мястото на часовника запалката и пепелника. Концепцията е трепач. Колкото до DVD-то всяко над 300лв ще ти свърши работа. Помисли как ще вкараш звука в CD-то.
Вервайте ми...
R&B Audio.com

Потребител
Аватар

Мнение от botev » 19 Юли 2006, 10:03

И аз съм го мислил същото, но се притеснявам какавто съм дивак и палачор, че ако сложа там LCD мониторчето няма да преживее дълго. Иначе аз се спрях на дисплей който е за вграждане в облегалките на седалките, нещо от рода може да видиш тук: http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=1169&id=9878 . А за DVD-то зависи колко пари можеш да отделиш но лично според мен повече от 300-350 лв няма смисъл, а сега дори да вземеп не кой знае колко хубав винаги можеш да го смениш.

Назад към Car аудио и видео