Буфер в багажника
Модератор: Icco
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe b20 sold, E85 Z4 Cabrio
Re: Буфер в багажника
аз също обмислям варианти - имам херц 12'' бг говорител 12'' и още един 12'' безизвестна марка, усилвателя ми е магнат модела - тия дни. имат и трите кутии като това не е крайно решение. ще се търси вариант кои да се използват на кората или в кутии нови/стари или и трите в една или два и така. ще ъпдейтвам като почна монтажа
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
bmw318is4 написа: (литри точно незнам колко е но сигурно е над 30 и заема доста място)
Приятел сметни си литрите ето ти един сайт моята туба излиза, че е 35 литра кажи колко е твоята.
http://www.rockfordfosgate.com/rftech/box_wizard.asp
- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
само 12 херц на усилватела вързах, като обмислям да направа кутия по дължината на багажника точно зад седалките но колко литра и каква някой специалист да се изкаже?
Литрите не зависят само от размера на говорителя , а и от много други спецификации. Ти с какъв модел си на Херц и виж в саита им може да има в информацията за говорителя препоръчителен обем.И вече като си знаеш колко литра трябва да е бокса с формулки изчисляваш размерите и формата му 

- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
с ES300 съм, пише http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_es300.pdf че 38 л. е перфектен отворен обем, за сега тази кутия ще сглобя пък да видим..
////Alpine написа:само 12 херц на усилватела вързах, като обмислям да направа кутия по дължината на багажника точно зад седалките но колко литра и каква някой специалист да се изкаже?
Аз съм направил точно така. Кутията ми е по цялата дължина на багажника - едвам я вкарах последно, за изкарването незнам

Ако си пазя проекта от бас бокс про може да ти го изпратя, но имай в предвид, че правих някакви дребни промени след това.
Иначе през дупката на ски сака свири много добре, но трябва да е спуснат и подлакътника.
имам ХЕРЦ HX300D ...дойде и време да го сложим,няма кутия , греша ли или херца има свои параметри за обема. защото предстои да купя и да търся от някъде за херцова :Д тея във магазините ся безлични../ слагалсам го да го чуя говорителя във каса от магазина свиреща ПАЙНЕР черната серия .и не ме искефи.........това е говворителя
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2