Буфер в багажника

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe b20 sold, E85 Z4 Cabrio

Re: Буфер в багажника

Мнение от ////Alpine » 10 Дек 2011, 18:39

аз също обмислям варианти - имам херц 12'' бг говорител 12'' и още един 12'' безизвестна марка, усилвателя ми е магнат модела - тия дни. имат и трите кутии като това не е крайно решение. ще се търси вариант кои да се използват на кората или в кутии нови/стари или и трите в една или два и така. ще ъпдейтвам като почна монтажа
Изображение
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 18 Дек 2011, 0:45

bmw318is4 написа: (литри точно незнам колко е но сигурно е над 30 и заема доста място)

Приятел сметни си литрите ето ти един сайт моята туба излиза, че е 35 литра кажи колко е твоята.

http://www.rockfordfosgate.com/rftech/box_wizard.asp
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ////Alpine » 22 Дек 2011, 1:32

само 12 херц на усилватела вързах, като обмислям да направа кутия по дължината на багажника точно зад седалките но колко литра и каква някой специалист да се изкаже?
Изображение
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 22 Дек 2011, 1:39

Литрите не зависят само от размера на говорителя , а и от много други спецификации. Ти с какъв модел си на Херц и виж в саита им може да има в информацията за говорителя препоръчителен обем.И вече като си знаеш колко литра трябва да е бокса с формулки изчисляваш размерите и формата му :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ////Alpine » 22 Дек 2011, 17:35

с ES300 съм, пише http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_es300.pdf че 38 л. е перфектен отворен обем, за сега тази кутия ще сглобя пък да видим..
Изображение
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320

Мнение от mi6u » 18 Юли 2012, 16:46

////Alpine написа:само 12 херц на усилватела вързах, като обмислям да направа кутия по дължината на багажника точно зад седалките но колко литра и каква някой специалист да се изкаже?

Аз съм направил точно така. Кутията ми е по цялата дължина на багажника - едвам я вкарах последно, за изкарването незнам :P

Ако си пазя проекта от бас бокс про може да ти го изпратя, но имай в предвид, че правих някакви дребни промени след това.

Иначе през дупката на ски сака свири много добре, но трябва да е спуснат и подлакътника.

Потребител
Аватар

Мнение от hercules » 01 Сеп 2012, 4:29

имам ХЕРЦ HX300D ...дойде и време да го сложим,няма кутия , греша ли или херца има свои параметри за обема. защото предстои да купя и да търся от някъде за херцова :Д тея във магазините ся безлични../ слагалсам го да го чуя говорителя във каса от магазина свиреща ПАЙНЕР черната серия .и не ме искефи.........това е говворителя

Предишна

Назад към Car аудио и видео