дайте идейка за музика на е21

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

дайте идейка за музика на е21

Мнение от Turbo_Ted » 15 Юли 2006, 21:40

здравейте колеги :) наскоро си купих е21 и съм много доволен:)много красива машинка:) занимавам се с озвучаване,а точно за мойта кола имам над 87268473268472368476238764832764 идеи как да я направя:) и се колебая;)и има един единствен проблем-4е мога да отделя максимум 100 литра от багажника за музичка, щото съм студент и трябва да пътувам с "хулиганчето":) идеята ми е за бандпас 12" на сони Хплод в багажника със 100литра обем, 50/50л...фазоинвертори 4бр 50х250мм :) с което според мойте изчисления кутията ще вади прекрасен звук:)предната линия на колата оригинално е с 10х15см елипси,мисля да сложа елипси на кенууд, които да ги "отрежа" от 500хц, така 4е да ми служат за среди и високи, въпроса стои за задната кора - дайте мнение - дали да режа кората за елипси, при положение, 4е имам ограничение в рязането, щото точно под кората са ми механизмите за багажника:(или да ги вдигна малко нагоре от нивото на кората с малко подложки:) ЦД и стъпало съм в процес на търсене, щото ссъм претенциозен на тая тема;) икономична и безаварийна;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 16 Юли 2006, 10:00

1.не си взимай сони
2.не знам какви изчисления си правил, но без параметрите на говорителя тук няма кой да ти помогне
3.ако ги отрежеш от 500хц няма как да ти служат "за среди" в истинския смисъл на думата
4.карай си с предни колони, нали се возиш отпред :mhihi:
икономична и безаварийна и на тебе.

Car Audio Expert
Аватар

Мнение от ProInstall » 18 Юли 2006, 10:53

The_Ancient написа:1.не си взимай сони
2.не знам какви изчисления си правил, но без параметрите на говорителя тук няма кой да ти помогне
3.ако ги отрежеш от 500хц няма как да ти служат "за среди" в истинския смисъл на думата
4.карай си с предни колони, нали се возиш отпред :mhihi:
икономична и безаварийна и на тебе.

:clap:
Послушай го по всички точки и няма да збъркаш. Трябва ти хубава предна линия захранена с усилвател и суб, който да отговаря на нея.
Вервайте ми...
R&B Audio.com

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 18 Юли 2006, 20:51

хаха:) и аз мисля така- да го послушам :mhihi: ама според теб би ли било добре са съм само с предна линия и суб;) няма ли да е по-добре и задна линия да имам- говоря за елипси наи-малко 10х15см колкото са оригиналните отвори на колата за тонколони:)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Назад към Car аудио и видео