Радио/ТВ NEO CMR-3000TV - Свързано
Модератор: Icco
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- tashev_kiril
-
-
Re: Радио/ТВ NEO CMR-3000TV
Колеги всичко тръгна, оказа се, че след свързване на А/1 към масата, телевизора запали. След настройките хванах БНТ, БТВ, БТВ-комеди, НТВ, ТВ7 и се изненадах страшно много от това радио. Картината си е сносна, разбира се като съм в движение се разваля, особено ако има много високи сгради, които заглушават сигнала. Има и цвят, само дето субтитри не се разчитат много, но за 3 инча екран ще ми трябва бинокъл за да ги чета.
Оказа се, че на всички букси А/2 /поне тези които видях в нета/ отговаря на връзка за MUTE и се вкл. при опция от наличен авто-телефон или Bluthoot в колата. Като звънне телефона и радиото или ТВ-то млъква. Този кабел при мен единствен остана не свързан, просто защото нямам такива устройства.
Колега geletooo, мерси за подсказката, да виждал съм тези схеми с такъв кабел за задна, и е доста добро като идея. Аз мисля също за тази опция и четох интересна тема в която камерата е включена към чинчовете отзад за радиото, а даване на плюс и минус за ток на камерата е от кабелите на лампата за задна скорост. Като включиш задна дава ток, камерата пали и на AUX функция гледаш. Може на следващ етап да мисля за една, но да се постопли времето
Еми това е, както се казва приятно ни гледане

Оказа се, че на всички букси А/2 /поне тези които видях в нета/ отговаря на връзка за MUTE и се вкл. при опция от наличен авто-телефон или Bluthoot в колата. Като звънне телефона и радиото или ТВ-то млъква. Този кабел при мен единствен остана не свързан, просто защото нямам такива устройства.
Колега geletooo, мерси за подсказката, да виждал съм тези схеми с такъв кабел за задна, и е доста добро като идея. Аз мисля също за тази опция и четох интересна тема в която камерата е включена към чинчовете отзад за радиото, а даване на плюс и минус за ток на камерата е от кабелите на лампата за задна скорост. Като включиш задна дава ток, камерата пали и на AUX функция гледаш. Може на следващ етап да мисля за една, но да се постопли времето

Еми това е, както се казва приятно ни гледане

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна tashev_kiril на 06 Фев 2012, 17:29, променена общо 2 пъти
- geletooo
- Потребител
-
- Кара: BMW e30
- Мечтае да кара: Plymouth Barracuda
Re: Радио/ТВ NEO CMR-3000TV - Свързано
а при теб подкарва ли клипове от флашка ?
при мен подкарва само от сд от флашка не иска и много ме дразни
може би иска някав определен формат де да знам
при мен подкарва само от сд от флашка не иска и много ме дразни
може би иска някав определен формат де да знам

- tashev_kiril
-
-
Не съм пробвал клипове. По принцип пише, че подкарва формат MPEG4 и MP3 само, ако е AVI мисля, че няма да тръгне, а този модел е без CD има само USB и Memory Card Slod, но аз и тях даже не използвам

- tashev_kiril
-
-
Колеги продавам радиото. Още е в гаранция !!! 80 лв. може коментар...
Колата почти не я карам от както се стопли времето, а и бензина направо ме кърти по цени и ще е по-полезно на някой, който ползва повече кола. Между другото антената която взех при движение не хваща много добре. Ако някой го вземе задължително трябва да мисли за хубава антена. Радиото си е на колата и всичко може да му се тества преди да се вземе...
Колата почти не я карам от както се стопли времето, а и бензина направо ме кърти по цени и ще е по-полезно на някой, който ползва повече кола. Между другото антената която взех при движение не хваща много добре. Ако някой го вземе задължително трябва да мисли за хубава антена. Радиото си е на колата и всичко може да му се тества преди да се вземе...
колеги имам съ6тия касетофон можетели да ми кажете чевения кабел и черния на кои кабели се връзват като цвят мерси?
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2