Бърз въпрос
Модератор: Icco
6 мнения
• Страница 1 от 1
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Бърз въпрос
Та значи ситуацията е следната - имам 2 колони в задните врати и 2 в таблото. Заводско си имам оставени в предните кори на вратите дупки за колони, като махна решетките има и кабели, но не са свързани явно с CD-то, защото като вържа колона и не свирят. Въпросът ми е има ли начин да сложа още 2 колони в предните врати и да станат общо 6 без усилвател? CD-то е 4х50, но ми обясняват, че ако ги скраперя да вържа предните малките в таблото с тези във вратите на 1, щял да изгори усилвателят на самото CD, защото тези за вратите, които имам, са 4 ома, а тези в таблото са по 3 и общо стават 7 на едно място, нищо, че мощността на 2-те е ~50w. 

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
Re: Бърз въпрос
не можеш да връзваш по-ниски съпротивления, т.е. ако плейъра е 4 ома НЕ връзвай по малко от 4 омови колони, иначе и 10 бройки да сложиш на един канал все тая те ще си поделят въпросните 50 вата, т.е. всички 6 заедно ще свирят колкото и 4 на брой като са.Нищо няма да изгори
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
Ама те в таблото оригинално са си по 3 ома
А тези, които съм купил, са 4 и общо стават 7 и няма да има проблеми значи? 

- XaH-kpyM
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 1982 Corvette
- Детайли за колата: WBS...
Какви са тези 3 омови ? нещо да не се бъркаш, пусни една снимка да видим, малко ме съмнява да има 3 омови ...
Иначе тези в краката и тези в корите на вратите ако ги вържеш на едните, не трябва да има никакъв проблем, последната 1 година на моята кола сатака и нито ЦД-то е изгоряло нито нищо.
Важното е омовете да са едни и същи.
Тва са 3-те ома да не си се объркал, понеже до сега съм срещал само на четно число омове ... 2 , 4.....8 .
Иначе тези в краката и тези в корите на вратите ако ги вържеш на едните, не трябва да има никакъв проблем, последната 1 година на моята кола сатака и нито ЦД-то е изгоряло нито нищо.
Важното е омовете да са едни и същи.
Тва са 3-те ома да не си се объркал, понеже до сега съм срещал само на четно число омове ... 2 , 4.....8 .
6 мнения
• Страница 1 от 1