Съвет относно Business CD

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Потребител
Аватар
Кара: 330d

Съвет относно Business CD

Мнение от bengarski » 24 Апр 2012, 14:10

1. Колеги, може ли някой по-запзнат да ми каже откъде мога да си взема адаптер за радиото, тъй като оригиналното ми го смених за такова дето чете записвани дискове... Обаче то е по-ново и буксата за радиото съответно не е същата... На снимките ви показвам какво ми трябва... Ако може някой да ми каже как да си го направя сам, най-добре... :)
2. Другото ми питане е какво трябва да направя, за да го свържа оригиналното СД с чинчовете от тубата в багажника-"Пайнер", която е с вграден усилвател, от тези като с ауспуси...
3. На следващо място някой може ли да каже тази антена на тавана за чий ...й са я слагали италианците
4. Последно, как може да се усили сигнала на радиото, че ми се струва слабичък.... доста пращи... и на предишното оригинално СД и на сонито, с което съм сега
Ще съм ви много благодарен за съдействие...
Image0114.jpg
Image0106.jpg
Image0112.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Потребител
Аватар

Re: Съвет относно Business CD

Мнение от bengarski » 14 Май 2012, 19:10

Някой може ли да каже къде в София има такива адаптори по 8,50....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d 99'

Мнение от bmw_760il » 17 Май 2012, 18:47

Колега ето го адаптора:
http://tpetrov.com/search.php?prod=%D0% ... +FAKRA-ISO
Не е от София, но межеш да го поръчаш онлийн и да ти го доставят по Еконт за около 6 лв.
Надявам се да съм ти бил полезен :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tngeorgiev » 22 Май 2012, 9:27

bengarski написа:1. Колеги, може ли някой по-запзнат да ми каже откъде мога да си взема адаптер за радиото, тъй като оригиналното ми го смених за такова дето чете записвани дискове... Обаче то е по-ново и буксата за радиото съответно не е същата... На снимките ви показвам какво ми трябва... Ако може някой да ми каже как да си го направя сам, най-добре... :)
2. Другото ми питане е какво трябва да направя, за да го свържа оригиналното СД с чинчовете от тубата в багажника-"Пайнер", която е с вграден усилвател, от тези като с ауспуси...
3. На следващо място някой може ли да каже тази антена на тавана за чий ...й са я слагали италианците
4. Последно, как може да се усили сигнала на радиото, че ми се струва слабичък.... доста пращи... и на предишното оригинално СД и на сонито, с което съм сега
Ще съм ви много благодарен за съдействие...
Image0114.jpg
Image0106.jpg
Image0112.jpg

-потърси във форума, или в нета схемата на т.н. OG - NG радио преходник, т.е. от кръгли към плоски пинове, не е сложно да се направи - двете букси с малко кабели ти трябват, а после купи и готов преходник за антената
-щом е с вграден усилвател тубата, можеш да и дадеш сигнал от задните колонки на колата, така ще я контролираш с цд-то
-антената е била за мощен телефон , по-вероятно радиостанция, не ти трябва
-сигналът е слаб защото нещо не е наред с фм антенния усилвател в задната лява колонка на колата, под кората
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318

ентусиаст
Аватар
Кара: Bayerische Motoren Werke
Мечтае да кара: безплатно!

Мнение от MaxMeyer » 28 Май 2012, 1:11

Я кажете тази антена за какъв телефон е била,и фабрично ли е от бмв?
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bengarski » 28 Май 2012, 7:23

Не е фабрично... в колата имаше стойка-зарядно за някаква нокия, но я изкъртих... а понеже колата си е имала голямата телвизия с навигация и всичко там, та може и тунера да е бил свързан тази антена...

Назад към Car аудио и видео