Съвет относно Business CD
Модератор: Icco
6 мнения
• Страница 1 от 1
Съвет относно Business CD
1. Колеги, може ли някой по-запзнат да ми каже откъде мога да си взема адаптер за радиото, тъй като оригиналното ми го смених за такова дето чете записвани дискове... Обаче то е по-ново и буксата за радиото съответно не е същата... На снимките ви показвам какво ми трябва... Ако може някой да ми каже как да си го направя сам, най-добре...
2. Другото ми питане е какво трябва да направя, за да го свържа оригиналното СД с чинчовете от тубата в багажника-"Пайнер", която е с вграден усилвател, от тези като с ауспуси...
3. На следващо място някой може ли да каже тази антена на тавана за чий ...й са я слагали италианците
4. Последно, как може да се усили сигнала на радиото, че ми се струва слабичък.... доста пращи... и на предишното оригинално СД и на сонито, с което съм сега
Ще съм ви много благодарен за съдействие...

2. Другото ми питане е какво трябва да направя, за да го свържа оригиналното СД с чинчовете от тубата в багажника-"Пайнер", която е с вграден усилвател, от тези като с ауспуси...
3. На следващо място някой може ли да каже тази антена на тавана за чий ...й са я слагали италианците
4. Последно, как може да се усили сигнала на радиото, че ми се струва слабичък.... доста пращи... и на предишното оригинално СД и на сонито, с което съм сега
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bmw_760il
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 99'
Re: Съвет относно Business CD
Колега ето го адаптора:
http://tpetrov.com/search.php?prod=%D0% ... +FAKRA-ISO
Не е от София, но межеш да го поръчаш онлийн и да ти го доставят по Еконт за около 6 лв.
Надявам се да съм ти бил полезен
http://tpetrov.com/search.php?prod=%D0% ... +FAKRA-ISO
Не е от София, но межеш да го поръчаш онлийн и да ти го доставят по Еконт за около 6 лв.
Надявам се да съм ти бил полезен

- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
bengarski написа:1. Колеги, може ли някой по-запзнат да ми каже откъде мога да си взема адаптер за радиото, тъй като оригиналното ми го смених за такова дето чете записвани дискове... Обаче то е по-ново и буксата за радиото съответно не е същата... На снимките ви показвам какво ми трябва... Ако може някой да ми каже как да си го направя сам, най-добре...![]()
-потърси във форума, или в нета схемата на т.н. OG - NG радио преходник, т.е. от кръгли към плоски пинове, не е сложно да се направи - двете букси с малко кабели ти трябват, а после купи и готов преходник за антената
-щом е с вграден усилвател тубата, можеш да и дадеш сигнал от задните колонки на колата, така ще я контролираш с цд-то
-антената е била за мощен телефон , по-вероятно радиостанция, не ти трябва
-сигналът е слаб защото нещо не е наред с фм антенния усилвател в задната лява колонка на колата, под кората
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Не е фабрично... в колата имаше стойка-зарядно за някаква нокия, но я изкъртих... а понеже колата си е имала голямата телвизия с навигация и всичко там, та може и тунера да е бил свързан тази антена...
6 мнения
• Страница 1 от 1