Подобряване на музиката в Е46 седан?
Модератор: Icco
6 мнения
• Страница 1 от 1
Подобряване на музиката в Е46 седан?
Здравейте!
Колата е Е46 седан с бизнес ЦД.И най-нисък клас музика (4 колони + 2 пищялки).
Има ли някакви говорители и пищялки, които мога да си купя и да монтирам на колата без проблем (от гледна точка на захващането и пространството което заемат говорителите и пищялките)?
Може и някакво усилвателче да сложа, но трябва да е скрито и да взима сигна от жиците идващи от бизнес сд-то и утиващи към говорителите.
Искам повечко бас и по-качествен звук.
Колата е Е46 седан с бизнес ЦД.И най-нисък клас музика (4 колони + 2 пищялки).
Има ли някакви говорители и пищялки, които мога да си купя и да монтирам на колата без проблем (от гледна точка на захващането и пространството което заемат говорителите и пищялките)?
Може и някакво усилвателче да сложа, но трябва да е скрито и да взима сигна от жиците идващи от бизнес сд-то и утиващи към говорителите.
Искам повечко бас и по-качествен звук.
- never
- Потребител
-
- Кара: e46 320d
- Мечтае да кара: e46 320d
Re: Подобряване на музиката в Е46 седан?
Да, няма да е зле някои компетентен да сподели, дали може да се върже усилвател към оригиналното бизнес ЦД , и освен това ако се подменят задните оригинални колони с елипси дали ще има подобрение. 

Of all the things i've lost, i miss my mind the most
То със сигурност може, като усилвателя вземе сигнал от там от където говорителите взимат сигнал, но това което не ми е ясно е подбора на усилвател и говорители за максимално добро качество и запазване на оригиналния вид на колата.
- never
- Потребител
-
- Кара: e46 320d
- Мечтае да кара: e46 320d
Аз съм със същата музика 4 + 2 пищялки и е страшно зле. Мисля да заменя нокиите с нещо по-ново и добро същия размер и да сложа един еи такъв готов коплект http://www.technomarket.bg/products/091 ... k-2011-box . Почти нищо не разбирам от музика, но мисля че ще се получи сполучливо. 

Of all the things i've lost, i miss my mind the most
- Adelin_Slavov
- Потребител
-
Здравей колега!Според мен няма да има проблем с поставянето, един познат има същите.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
За да не пускам нова тема, интересува ме дали някой е сменял говорителите в предните врати с други? Диаметъра не е проблем, но дълбочината е, доколкото знам и за да не опират, трябва да са по-плитки.
Never mistake motion for action...
6 мнения
• Страница 1 от 1