Глупав проблем със CD.

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Аватар
Кара: черна FZ-1N
Мечтае да кара: черна XJR 1300

Глупав проблем със CD.

Мнение от Bushman » 12 Май 2012, 19:44

Привет, Колеги. Възникна ми един наистина тъп проблем, който не мога да реша сам. Моля за съвет.

Един "майстор" напъха навигационното DVD в слота на таблото, защото там пишело "BMW navigation system"

Изображение

В резултат - онова "глътна" диска и сега няма изкарване. Изписва ми "NO DISK" и не реагира на копчето за изваждане. Разбира се - не може и да го прочете. Въпросът ми е - някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? Дали има начин шибаният диск да се изкара от слота без разглобяване на таблото? Ако пък трябва да се разглобява - може ли някой да подскаже откъде да започна? Изобщо - ще бъда признателен за всякакви съвети по темата.

Благодаря предварително.
Аз съм много лицемерен!Ето какво мисля за БМВ и притежателите му, а в същото време пускам тема в техния форум с призив да ни пазят на пътя!
Наистина интересна равносметка... След Мерцедес, БМВ ми е най-противната от всички марки автомобили. Естествено, не заради самите коли, ами заради хората, които ги купуват, карат, харесват или мечтаят за такива. За мен, това са комплексари, които по този начит се опитват да изпъкнат от тълпата и да се изтъкнат чрез кошницата, която карат. Защото (реално поглднато), един МБ или БМВ не ти дава нищо повече от една Тойота или Хонда от същия клас, при това - на много по-ниска цена. За съжаление, отскоро и аз се пиша при "беемвистите", щото бартеросах Наварата за един такъв самоходен курник. Но това не значи, че го харесвам или съм фен на марката.

Назад към Car аудио и видео