Какви са елипсите на е36 ?
Модератор: Icco
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
абе пробвах и аз без рязане в началото но звукът въобще не отговаряше на моите критерии за звук и метнах ъглошлайфчето

- ProInstall
- Car Audio Expert
-
Frenz0 написа:Става въпрос без резане
Няма без рязане братче. Хубавото CarAudio е скъпо и иска жертви. Мини през мене да си поговорим и после ще пишем тук.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Що да няма без рязане аз не се оплаквам от моята музика пък нищо не рязахтеProInstall написа:Frenz0 написа:Става въпрос без резане
Няма без рязане братче. Хубавото CarAudio е скъпо и иска жертви. Мини през мене да си поговорим и после ще пишем тук.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ProInstall
- Car Audio Expert
-
I.Voykov написа:Що да няма без рязане аз не се оплаквам от моята музика пък нищо не рязахте

Ти не видя всичко за това си останал с това впечатление. Още ти пазя ламарините.

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
ProInstall написа:I.Voykov написа:Що да няма без рязане аз не се оплаквам от моята музика пък нищо не рязахте
![]()
![]()
![]()
Ти не видя всичко за това си останал с това впечатление. Още ти пазя ламарините.![]()
![]()
![]()

П.П. Френцо най-добре говори с ПроИнстал и за моята и за всичката останала музика, вярвай ми тези момчета знаят какво правят

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2