CD-МР3 от САЩ - проблем
Модератор: Icco
11 мнения
• Страница 1 от 1
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
CD-МР3 от САЩ - проблем
Привет колеги. Понеже CD е купувано от САЩ се оказа, че там не ползват четните честоти, поради което и тунера не ги хваща. Cтава въпрос за CD-МП3 Пайнер модел DEH P3700MP. Това поправимо ли е и къде мога да го оправя???
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
По повода аз бих казал следното:За Алпин не в всички модели имат тая опциа за смяна на диапазона мойто го има естествено(Алпин 9835 ) иначе нямаше смисъл да се обаждам
обаче ако няма опциика по добре го смени с друг които си работи на нашиа диапазон относно сателитното радио на колегата ще ме извинява но това което имаш е XM Ready
което е подготовка за такова радио НО трябва да си добавиш модул за самото радио както и антенка кам него сумата е около 200 еуро и е безмислено щото в европа нещо няма как да стане с това сателитно радио което естествено е пак американски стандарт които може би ще стане разпространен и в европа после идва и момента в които се оказва че ние сме малко далече от европа и нещо сателита не покрива БГ
и като финал и аз и ти колега сще си ги гледаме надписите по алпините само и това ще си остане 

което е подготовка за такова радио НО трябва да си добавиш модул за самото радио както и антенка кам него сумата е около 200 еуро и е безмислено щото в европа нещо няма как да стане с това сателитно радио което естествено е пак американски стандарт които може би ще стане разпространен и в европа после идва и момента в които се оказва че ние сме малко далече от европа и нещо сателита не покрива БГ

- Icco
- Музикално деформиран
-
- ProInstall
- Car Audio Expert
-
Сателитно радио ще имаме 2007 2008 и се казва SBN.
Колкото до 3700 донеси ми го в сервиза и за 1 ден си готов.
За адрес виж подписа.
За адрес виж подписа.
- Icco
- Музикално деформиран
-
ProInstall написа:Сателитно радио ще имаме 2007 2008 и се казва SBN.
За адрес виж подписа.
След като си запознат със сателитното радио и неговия старт в БГ би ли споделил оригиналните модули ли ще трябва да си купуваме или някакви други които да са за нашия стандарт щото на всички ни е ясно че тука нищо не е като при останалите държави

Поздрави

11 мнения
• Страница 1 от 1