Идея за 6х9" широколентови + 10см компонентни?
Модератор: Icco
12 мнения
• Страница 1 от 1
Идея за 6х9" широколентови + 10см компонентни?
Значи, за един проект на музика ми трябват широколентови елипси 6х9" за мид бас и компонентни 10см за среди и пищялки.
Дайте идеи за качествени такива модели (и цени) - елипсите да са около 60-90W RMS до 200лв., а компонентните 10-ки до към 150лв. и около 40-60W RMS.
* Моля само който има какво да каже по темата да сподели!
Дайте идеи за качествени такива модели (и цени) - елипсите да са около 60-90W RMS до 200лв., а компонентните 10-ки до към 150лв. и около 40-60W RMS.
* Моля само който има какво да каже по темата да сподели!
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
защо непременно държиш на 6х9 ? Visaton BG 20 е прекрасен говорител за среда, вади и приличен среден бас, а пищялките СР 13 също мисля, че ще свирят добре.
пищялката е 60 Вт
а широколентовия 40 Вт
мощностите са номинални.
не се подвеждай от ниската чувствителност която им пишат. реално тя е по-висока от тази на повечето говорители които са определяни като 91-3 Дб
а иначе ако искаш комбайн има там едни пайнерки около 200лв 10" 3 или 4 лентови бяха които мисля ще ти свършат идеална работа.
пищялката е 60 Вт
а широколентовия 40 Вт
мощностите са номинални.
не се подвеждай от ниската чувствителност която им пишат. реално тя е по-висока от тази на повечето говорители които са определяни като 91-3 Дб
а иначе ако искаш комбайн има там едни пайнерки около 200лв 10" 3 или 4 лентови бяха които мисля ще ти свършат идеална работа.
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Vento написа:BG говорители няма да сложа!

BG 20 не е български говорител, но ти явно дори не си и чувал за марката Visaton.

- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
хах ! а дано да е така ! иначе ако трябва да говоря за благоевградските говорители по-добре да дам линк за някой сайт с псувни.
Я дайте мнения за това - много ми допадна, а съм слушал други от серията Kappa и ми харесват:
Infinity Kappa 1.5cs

Infinity Kappa 1.5cs

Вариант 2:
В таблото DLS PS4, във вратите Nakamichi SP-C692:

Вариант 3:
В таблото DLS PS4, във вратите Mac Audio OLYMPIC GOLD
В таблото DLS PS4, във вратите Nakamichi SP-C692:

Вариант 3:
В таблото DLS PS4, във вратите Mac Audio OLYMPIC GOLD
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Vento нали каза до определени пари? Иначе има много варианти, но зависи от парите...

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Fast-and-Furious написа:Vento нали каза до определени пари? Иначе има много варианти, но зависи от парите...
много съдържателно мнение отбелязваш
12 мнения
• Страница 1 от 1