Може ли да се сложат суббуфери на 220V в колата и как?
Модератор: Icco
7 мнения
• Страница 1 от 1
Може ли да се сложат суббуфери на 220V в колата и как?
Значи могат ли тези съббуфери за компютри и домашни кина дето са на 220V да се пригодят да бачкат както трябва на 12V в колата.
С моето наивно мислене и една сериозна музика правена за кола си мисля,че ше е добре дако стане ... Начи 3а 400лв може да стане дискотека ако говорим за бас-Ще взема 3 добри суббуфера със съраунд даже 3a PC.Иначе за тия пари едва една добра туба на Pioneer примерно.Е ако има елеkтричари дайте мнение...

С моето наивно мислене и една сериозна музика правена за кола си мисля,че ше е добре дако стане ... Начи 3а 400лв може да стане дискотека ако говорим за бас-Ще взема 3 добри суббуфера със съраунд даже 3a PC.Иначе за тия пари едва една добра туба на Pioneer примерно.Е ако има елеkтричари дайте мнение...

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Все си мисля че съраунд системите за компютър както и тези за домашно кино са на 12V 

THE ONE & ONLY E30
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Абе хора що се занимавате с глупости
Както е тръгнало скоро ще откриете и топлата вода

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
THE DUNK MACHINE написа:Все си мисля че съраунд системите за компютър както и тези за домашно кино са на 12V
Имах предвид че има такива които са "пасивни" (които са на 12 и само усилвателя е на 220) и които са "активни" (с вграден в тях усилвател които са на 220) НО е твърде възможно да греша

THE ONE & ONLY E30
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Субуферите и съраунд говорителите можеш да си ги сложиш спокойно ако са без вграден усилвател, и да си купиш евентуално един 5 канален (примерно) усилвател за кола и да ги захраниш макар, че имайки предвид мощността на говорителите на домашните кина и цд-плеъра ще ти свърши работа + един малък усилвател за суб-а. Важното е да успееш да филтрираш добре честотите!
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
7 мнения
• Страница 1 от 1