Свързване на DVD player към Pioneer DEH-P7700MP
Модератор: Icco
3 мнения
• Страница 1 от 1
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
Свързване на DVD player към Pioneer DEH-P7700MP
значи въпроса ми е следният, имам си ДВД плеър за колата, който искам да вържа към касетофона ми и да го използвам като усилвател + контролер на еквалайзера и т.н. и т.н.
ДВД-то има чинчови изходи за VIDEO/AUDIO L/ AUDIO R/ DIGITAL Audio
има кабел който се връзва към ДВД-то на ВИДЕО/АУДИО Л/АУДИО Р чинчово, а от другата страна на кабела излиза 1 букса която е същата като изхода на слушалки за МП3 Плеър, и може да се върже в касетофона отзад където има вход за такава букса. Но тук идва следният проблем, когато вържа там буксата и пусна ДВД-то има звук, но е толкова слабо долувим, на каквато и да е степен да го увелича от касетофона, въпроса ми е дали ми трябва специален кабел който да вържа към касетофона или какво да направя, че да вържа този ДВД към касетофона ми.
ДВД-то има чинчови изходи за VIDEO/AUDIO L/ AUDIO R/ DIGITAL Audio
има кабел който се връзва към ДВД-то на ВИДЕО/АУДИО Л/АУДИО Р чинчово, а от другата страна на кабела излиза 1 букса която е същата като изхода на слушалки за МП3 Плеър, и може да се върже в касетофона отзад където има вход за такава букса. Но тук идва следният проблем, когато вържа там буксата и пусна ДВД-то има звук, но е толкова слабо долувим, на каквато и да е степен да го увелича от касетофона, въпроса ми е дали ми трябва специален кабел който да вържа към касетофона или какво да направя, че да вържа този ДВД към касетофона ми.
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
П.С.
Pioneer-a има отзад изход за усилвател за задни колони/за предни колони/за Subwoofer изход и една букса може би за ВХОД .. за жаков кабел какъвто идва от ДВД-то
а най странното е че ето тук http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=9888&taxonomy_id=25-121
пише следното
Source DVD Control Yes
AUX-In (with optional CD-RB20) Yes
някой може ли да помогне?
Pioneer-a има отзад изход за усилвател за задни колони/за предни колони/за Subwoofer изход и една букса може би за ВХОД .. за жаков кабел какъвто идва от ДВД-то
а най странното е че ето тук http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=9888&taxonomy_id=25-121
пише следното
Source DVD Control Yes
AUX-In (with optional CD-RB20) Yes
някой може ли да помогне?
--