Качество на звука !!
Модератор: Icco
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
Re: Качество на звука !!
Аз предлагам, да изрежете тази "саксия" зад говорителя, някаква изолация уш която смалява обема драстично, от наличния ....
Аз съм забелязъл една особенност, когато пусня предните(в караката) да свиркат и ниските честоти, ТЕ се чуват на задната седалка осезаемо или така да го кажем ТАМ се чуват така както трябва
, а съм с Хертз най-ниския клас само мид-баса(от преди 3години)...
Аз съм забелязъл една особенност, когато пусня предните(в караката) да свиркат и ниските честоти, ТЕ се чуват на задната седалка осезаемо или така да го кажем ТАМ се чуват така както трябва

- Георги Йорданов
- Потребител
-
Колеги, истината за мен е в марката Clarion. Ако имаш говорители, CD, Усилвател и т.н. от марката Clarion, тогава ще видиш какво е Качествен и чист звук с меки баси и колкото да го усилваш все кеф да ти прави. Тънкостта тук е във Фреквенц филтрите, които са вградени в самото CD и в усилвателя и така се издухват лошите фреквенции и получаваш качество.
Еми тъй де, трябва да чуваме добрите фреквенции(
), а лошите да ги махаме... Звучи съвсем логично. Като с добрия и лошия холестерол... 

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Icco написа:![]()
![]()
![]()
Ице що се хилиш, хората искат да имат перфектен саунд в автомобила си и дават мило и драго. Даже МР3 плеари си слагат.
Последна промяна stony1 на 11 Ное 2010, 18:10, променена общо 1 път
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
- Icco
- Музикално деформиран
-
Смея се заради обяснението за фреквенц филтрите
Жалко, купил съм си Алпин и вместо фреквенц филтри, копелетата ми сложили някакъв си 3-лентов кросоувър и сега няма кой да се бори с лошите фреквенции
срамота!!!
Нова обява: Заменям топ модел на Алпин за какъвто и да е Кларион с "Фреквенц филтри"

Жалко, купил съм си Алпин и вместо фреквенц филтри, копелетата ми сложили някакъв си 3-лентов кросоувър и сега няма кой да се бори с лошите фреквенции

Нова обява: Заменям топ модел на Алпин за какъвто и да е Кларион с "Фреквенц филтри"

- Георги Йорданов
- Потребител
-
Icco написа:Смея се заради обяснението за фреквенц филтрите![]()
Жалко, купил съм си Алпин и вместо фреквенц филтри, копелетата ми сложили някакъв си 3-лентов кросоувър и сега няма кой да се бори с лошите фреквенции![]()
срамота!!!
Нова обява: Заменям топ модел на Алпин за какъвто и да е Кларион с "Фреквенц филтри"![]()
Въпрос на мнение колега, и нали знаеш както има топ модел на Алпин така има и на Кларион..

- Icco
- Музикално деформиран
-
Не се обиждай но е нормално вместо фреквенц да го кажеш както трябва, оригинала на думата е ето това frequency на български ще рече честота или от там идва наименованието честотен филтър или казано пак с чужди думи кросоувър.
За първи път видях тази екстра в този плеар през 2002 година, който сега гледам е доста обезценен > http://www.toyaga.org/bg/audio/?slaveid=11&prodid=32
Сравнението което направих с алпин и кларион си е чист бъзик.
За първи път видях тази екстра в този плеар през 2002 година, който сега гледам е доста обезценен > http://www.toyaga.org/bg/audio/?slaveid=11&prodid=32
- Георги Йорданов
- Потребител
-
Icco написа:Не се обиждай но е нормално вместо фреквенц да го кажеш както трябва, оригинала на думата е ето това frequency на български ще рече честота или от там идва наименованието честотен филтър или казано пак с чужди думи кросоувър.
Благодаря за обчснението колега

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2