Помощ за музика
Модератор: Icco
5 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ за музика
Здравейте.
Мисля да си сложа някаква музика в колата(да не е много просто да се чува добре).
Предишните собственици на колата бяха сложили музика, но когато я купихме я махнаха и оставиха само предните тонклонки, които свирят доста доре.
Но аз искам да сложа нещо отдзаде(да не е да ми спуква тъпанчетата)
Та очаквам предложения и цена.
И какво ще ми трябва там усилватели и други работи.
Искам да попитам това добро ли е?
Мисля да си сложа някаква музика в колата(да не е много просто да се чува добре).
Предишните собственици на колата бяха сложили музика, но когато я купихме я махнаха и оставиха само предните тонклонки, които свирят доста доре.
Но аз искам да сложа нещо отдзаде(да не е да ми спуква тъпанчетата)
Та очаквам предложения и цена.
И какво ще ми трябва там усилватели и други работи.
Искам да попитам това добро ли е?
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Re: Помощ за музика
Колега, как да ти помогне някой като не си казал нито каква е колата, нито какви размери говорители искаш/е имало от предния собственик... имало ли е усилватели, кабели какво е рязано... само отпреде/отзаде/отстраниде... то и VEF-а на баба ми се чува добре с батерии, ама не е това идеята... кажи какво желаеш, направи съпоставка с нещо което си слушал в друга машина. Предложения бол, ама без критерии не мога да пиша с дни - ако попрочетеш във раздела ще откриеш доста варианти. Усилватели може и да ти трябват/може и да не ти трябват... това за което питаш не е добро, ама като гледам и то е много като вариант.
Съвет: хващаш приятел, отивате в кварталното магазинче за кар-аудио, викате чичкото да види в колата кой какво е правил и той ви продава каквото ви е необходимо, като разбира се му казваш какви претенции имаш (ако имаш) и с какви пари разполагаш.
Съвет: хващаш приятел, отивате в кварталното магазинче за кар-аудио, викате чичкото да види в колата кой какво е правил и той ви продава каквото ви е необходимо, като разбира се му казваш какви претенции имаш (ако имаш) и с какви пари разполагаш.
Отказах се от бас боксове предложете ми някакви елипси.
СД ми го взех колкото да отбия номера на кутията пише 4х25 и се чудя дали ще ги захрани.
Ако не ги захрани ми предложете и някакъв усилвател, или колко ватов трябва да е, аз ше намеря на старо имам тука един френд той може да ми намери.
СД ми го взех колкото да отбия номера на кутията пише 4х25 и се чудя дали ще ги захрани.
Ако не ги захрани ми предложете и някакъв усилвател, или колко ватов трябва да е, аз ше намеря на старо имам тука един френд той може да ми намери.
- ___B___M___W___
- кандидат ентусиаст
-
какъв модел е колата че не стана ясно?
- CA3108KM
- младши ентусиаст
-
- Кара: само русо и с 19"
- Мечтае да кара: същото (е39) ама М
еми от всичко казано до тук стоим на 10 %
има цд 4ь25 и предна линия.. земи си усилвател около 4х50до70в и елипси около 100в рмс или 200 макс.. инвестицията ще излезе около 120 лв с кабели ако нямааш..

5 мнения
• Страница 1 от 1